Eficienţa terapeutică a fructului de noni este dată de xeronină, un alcaloid care contribuie la buna funcţionare a tuturor celulelor, „reparând“ zonele afectate de boală.

1. Redă vitalitatea. Administrarea de noni va avea ca efect re-energizarea organismului și o stare generală de bine, ceea ce e extraordinar, mai ales dacă ai o perioadă în care nu poți scăpa de oboseală, stres sau dacă tocmai ai ieșit din convalescență. Iar dacă suferi de depresie, noni te ajută să vezi și partea plină a paharului.

2. Ajută detoxifierea. Noni ajută în procesul de regenerare al celulelor, precum și în detoxifierea și energizarea organismului.

3. Susține sistemul imunitar. Sucul de noni este o sursă importantă de polizaharide care stimulează organismul să producă limfocitele T, componente de bază ale sistemului imunitar. Astfel, cine bea suc de noni răcește mai rar și are o sănătate mai bună.

4. Susține memoria. Nutrienții din sucul de noni au și capacitatea de a susține funcțiile de concentrare și memorare. Mai mult, sucul de noni are efect benefic în combaterea radicalilor liberi, responsabili de procesele de îmbătrânire.

5. Previne inflamațiile. Mulți cercetători consideră că bolile umane apar pe fondul unor inflamații în organism cauzate de un sistem imunitar care nu nu mai funcționează corect. Iar câte 125 ml de suc de noni pe zi poate avea capacitatea de a preveni aceste inflamații.

În ce afecțiuni e noni de ajutor?
Ulcer gastric, diabet, hipertensiune arterială, hipercolesterolemie, cancer, depresii, insomnii, oboseală cronică, dureri de cap, mialgii, dureri articulare.

Alevia recomandă Suc organic de Noni tahitian și Noni tahitian capsule.