Albinele ne oferă adevărate miracole pentru sănătate; mierea, propolisul, lăptişorul de matcă ne întăresc şi ne ajută mai ceva ca medicamentele.

 Propolisul este unul dintre cele mai puternice remedii ale naturii, fiind pentru stupul de albine o adevărată pavăză împotriva bacteriilor şi mucegaiurilor.

 Ştiai că...

Studiile demonstrează că propolisul îmbunătăţește efectele anu­mitor antibiotice. În unele cazuri, antibioticele erau de 100 de ori mai eficiente în distrugerea bacteriilor atunci când au fost administrate împreună cu propolis.

 Un preparat natural de propolis luat zilnic îţi poate apăra organismul împotriva bacteri­ilor, virusurilor, paraziţilor și fungilor fiindcă propolisul are efectele antimicrobiene cu spectru larg.

Alevia îți recomandă Propolis vitamina C cu echinacea.

 Lăptişorul de matcă e şi el un produs nemaivăzut. Secretat de albinele doici pentru regina lor, lăptişorul de matcă este singura substanţă cu care se hrăneşte matca şi care o face să trăiască aproximativ 6 ani, în timp ce o lucrătoare obişnuită rezistă doar 1 lună.

Cum se explică?

Acest fenomen are la bază compoziţia lăptişorului de matcă, o combinaţie unică de vitamine, minerale, aminoacizi esenţiali şi substanţe bioenergetice.

 Cum ne ajută?

Lăptişorul de matcă întăreşte sistemul imunitar, creşte performanţa şi rezistenţa organismului, stimulează celulele stem şi ne face să obosim mai greu.