Sănătatea e în nutrienţii vitali.

Mulţi copii mofturoşi, care refuză anumite alimente, au carenţe de vitamine şi minerale, ce pot conduce la îmbolnăviri mai dese, perioade mai îndelungate ale bolii, sănătate fragilă. Un supliment cu multivitamine poate fi foarte folositor.

- CALCIU - ajută în formarea oaselor şi dinţilor sănătoşi

- MAGNEZIU - întăreşte musculatura şi dinţii, ajută la asimilarea altor nutrienţi

- ZINC - grăbeşte vindecarea, are rol în dezvoltarea armonioasă

- FIER - esenţial pentru un nivel optim de energie şi dezvoltarea creierului.

- VITAMINA A - are rol în sănătatea ochilor şi a pielii

- VITAMINELE COMPLEXULUI B – au rol în dezvoltarea corectă şi echilibrată a organismului

- VITAMINA D – fixează calciul în oase.

Alevia îți recomandă Vitamine și minerale pentru copii.

- ULEIUL DE PEŞTE este cel mai bun aliat al memoriei copiilor. Ajută la dezvoltarea şi funcţionarea creierului, stimulează intelingenţa şi creativitatea. În plus, protejează inima şi întăreşte imunitatea naturală a organismului.

 Adio răceli şi gripe!

Imunitatea scăzută îi expune pe cei mici riscului de răceli, gripe, dar şi altor afecţiuni mai serioase.

Vestea bună este că şi la vârste mici copiii pot primi suplimente alimentare pe bază de plante, care să-i ajute să ţină piept virusurilor.

- ECHINACEA, regina imunităţii, poate fi   administrată fără griji după vârsta de trei ani. Înainte de această vârstă, optează pentru diverse combinaţii de echinacea cu propolis, măceşe sau alte plante, de preferinţă sub formă de siropuri.

Alevia îți recomandă Echinacea pentru copii.

- VITAMINA C e inamicul bolilor din sezonul rece. Previne şi ajută la tratarea infecţiilor, reduce timpul de manifestare a răcelii şi previne complicaţiile acesteia. Mai mult, are efect antioxidant şi întăreşte sistemul imunitar.

Alevia îți recomandă Vitamina C pentru copii.

Nimic nu este mai important decât a fi un părinte bun. Să nu fim ca acei oameni care trebuie să treacă printr-o pierdere (divorţ sau moarte) înainte de a realiza cât au fost de fericiţi. Dacă ne-ar mai rămâne doar 30 de minute de trăit, am pune mâna pe telefon ca să le spunem celor mai apropiaţi cât de mult îi iubim. Mai bine să ne găsim un minut şi să dăm un telefon chiar acum, chiar de aici. Să le spunem copiilor cât de mult îi iubim. Să-i spunem partenerului de viaţă, mamei, sau tatălui, sau fratelui, sau surorii, sau celor mai buni prieteni, cât de dragi ne sunt. Sigur nu vom regreta.