Apelează la antigripale naturale: salcia, denumită și „antibioticul natural“, echinacea și măceșele nu te lasă la greu și împreună reușesc să alunge răceala și gripa. Mai mult, acţionează asupra răcelii şi gripei de la primele simptome: stare de rău şi moleşeală, dureri de cap, dureri musculare, şi redau starea de bine a organismului.

Le regăsești pe toate în Antigripal de la Alevia.

Taie firul răcelii cu ceaiuri din plante

Ceaiurile speciale pentru răceală și gripă, cum este Ceai antigripal de la Alevia adună cele mai bune plante care pot ține piept răcelii.

Florile de soc scad febra

Pune 2 lingurițe din ceai de flori de soc la o cană și bea câte 2-3 căni pe zi.

Inhala țiile binefăcătoare

Inhalațiile sunt soluții eficiente de tratament pentru răceală pentru că substanțele din plante se eliberează și ajung în
organism. Se utilizează o infuzie sau un ceai fierbinte din plante, un vas și un prosop cu care se acoperă capul. Recomandăm inhalarea aerului cald timp de cel puțin 10 minute.

Hreanul desfundă nasul

Pune 3 lingurițe de hrean ras pe o bucată de tifon și ține-o pe frunte maxim 15 minute.

Cât mai multe lichide

Bea cel puţin 2 litri de ceai şi lichide pe zi pentru ca răceala să treacă mai repede. Încearcă și fă băi fierbinţi în care pui 1 kg de sare mare.

Odihnește-te

În perioada în care boala te-a lovit ai mai mare grijă de tine: odihneşte-te şi acordă-i organismului răgazul necesar să se refacă!

Sursă foto: www.sott.net