Pentru multe femei, perioada menopauzei reprezintă o trecere lină, lipsită de probleme.

Pentru altele (majoritatea) menopauza este însoțită de diverse manifestări neplăcute: bufeuri, dureri articulare, îngrășare, incontinență urinară, dureri la nivelul sânilor, uscăciune vaginală, insomnie.

Studiile au arătat că trifoiul roșu și cimicifuga pot ameliora simptomele menopauzei cu până la 80% pentru că au efect similar estrogenic, antioxidant, antiinflamator și protejează inima.

Odată cu menopauza viața femeii se schimbă într-un fel, intră într-o etapă fără problemele create de menstre, sindrom premenstrual, dureri de cap, stări nervoase, fără riscul sarcinilor nedorite.

Pe de altă parte, perioada menopauzei și simptomele asociate pot duce la însingurarea femeii, la apariția frustrării în cuplu și dificultăți cu copiii. Fugiți de fraza „Lasă, dragă, ești la menopauză, o să treacă!“ pentru că manifestările mai mult sau mai puțin plăcute pot dura ani întregi. Acționează, mergi la medic, începe tratamentul, vorbește deschis cu soțul și copiii, cere-le sprijinul, dragostea și înțelegerea de care ai nevoie și viața poate fi frumoasă.

Pentru a diminua simptomele asociate menopauzei, Alevia îți recomandă Complex menopauză.

Drojdia, meiul și vitaminele B fac părul bogat și strălucitor Vitaminele B ajută la creșterea părului sănătos și puternic. Dacă alimentația ta este săracă în uleiuri sănătoase, semințe, cereale și legume,e bine să iei zilnic câte 3 comprimate dintr-un supliment special pentru păr, unghii și piele, așa cum este Păr și unghii de la Alevia. Drojdia de bere, meiul și germenii de grâu conțin ingrediente excelente pentru hrănirea şi repararea părului și unghiilor. Acestea restabilesc suplețea naturală a părului şi înlocuiesc elementele esențiale pierdute prin expunerea la soare sau agenți poluanți și pot chiar să reverseze pierderea firelor de păr.

Sursă foto: www.imagineamea.info