A avea un copil este o mare bucurie dar şi o mare responsabilitate. O alimentaţie sănătoasă în copilarie înseamnă cărămizile pe care se construieşte sănătatea de la maturitate. Alimentaţia trebuie să asigure copilului un aport suficient şi echilibrat de vitamine şi minerale, de exemplu calciu, magneziu, fosfor, vitaminele A, B, C, D, E, K etc.

Alevia îți recomandă Vitamine și multiminerale pentru copii.

 Pe măsură ce creşte, copilul îşi va manifesta independenţa şi prin alegerea alimentelor. Măsuţa se transformă într-un câmp de bătaie şi nu va mai mânca o varietate mare de alimente sau le va evita pe cele care nu-i plac.

 De aceea, este necesar ca dieta să fie completată cu suplimente alimentare pe bază de vitamine, minerale şi ulei de peşte.

 Uleiul de peşte poate face minuni pentru corpul şi mintea celui mic. Creşte imunitatea organismului, reduce riscul bolilor de inimă, stimulează dezvoltarea mentală şi îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea.

Una dintre cele mai des întâlnite afecţiuni ale copiilor mici sunt colicile. Alevia recomandă un ceai din plante tradiţionale cu efect liniştitor şi calmant: muşeţel, mentă, fenicul şi chimen.

 Pentru creșterea imunității copilului tău, Alevia îți recomandă Echinacea pentru copii și Vitamina C pentru copii.