În loc de 100 de medicamente, alege PROPOLISUL. Asta fiindcă este cel mai valoros produs preluat de la albine, care îl folosesc împotriva intrușilor, bolilor și schimbărilor climatice. Cercetările au arătat că propolisul întărește sistemul imunitar, crescând astfel capacitatea de autoapărare a organismului. Mai mult, el acționează direct asupra bacteriilor - dușman, fără a distruge însă bacteriile benefice de care organismul nostru are nevoie, așa cum se întâmplă atunci când luăm antibiotice.

Alevia îți recomandă Propolis Vitamina C.

VITAMINA C este mult prea cunoscută ca să-i mai facem vreo introducere. E destul să spunem că tratează și previne cu succes răceala, precum și alte tipuri de infecții virale bacteriene și îmbunătățește, în general, sistemul imunitar. S-a descoperit și că Vitamina C ajutăla reducerea colesterolului din sânge și că poate oferi protecție împotriva mai multor forme de cancer. Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele în vârstă și fumătorii au nevoie de mai multă Vitamina C.

ŞTIAI?
Dintre toate mamiferele, omul, maimuța și cobaiul nu își pot sintetiza propria vitamină C și trebuie să apeleze la surse alimentare.

Alevia îți recomandă Vitamina C.