Durerile articulare afectează milioane de oameni la nivel mondial și sunt cauzate de boli cum ar fi artritele sau osteoporoza, de infecții, gută, iar uneori apar chiar din cauza vremii. În general însă, articulațiile se uzează odată cu înaintarea în vârstă și au nevoie de substanțe active care să le protejeze, să le hrănească și să regenereze cartilajele. Dacă ai grijă permanent de articulații, nu vei mai fi nevoit să apelezi la numeroase antiinflamatoare și analgezice, după care durerile revin mereu și pot să creeze probleme gastrice.

Cum previi durerile articulare?
Calciul și magneziul sunt elemente absolut esențiale pentru sănătatea oaselor și pentru prevenirea durerilor articulare. Iar într-o combinație cu vitamina D, calciul și magneziul sunt cu atât mai eficiente pentru a susține sănătatea sistemului osteoarticular, o formulă forte Calciu Magneziu D fiind mult mai bine asimilată de organism. Aceste substanțe întrețin mineralizarea țesuturilor osoase și te fac mai rezistent la solicitări fizice repetate, oboseală și stres. Acesta din urmă are un efect major asupra articulațiilor. În timpul unui episod stresant se eliberează cortizol, un hormon care, secretat în exces, determină efecte inflamatorii în diferite zone ale organismului.

Remedii care țin durerile la distanță
Atunci când durerile articulare se întețesc și ai parte aproape zilnic de ele, de rigiditate și inflamații, e bine să ai la îndemână Articlar forte. Acest complex pentru articulații are în compoziția sa plante cu efecte terapeutice remarcabile. Gheara-diavolului deblochează articulațiile și elimină durerile cauzate de osteoartroză sau poliartrită. Boswellia reduce semnificativ durerea resimțită la nivelul articulațiilor și diminuează senzația de rigiditate, ajutând la îmbunătățirea fluxului sangvin de la nivelul articulațiilor. Articlar forte acționează ca un antiinflamator natural, fără efecte secundare, dar cu beneficii pe termen
lung. Îți redă libertatea de mișcare și îți îmbunătățește calitatea vieții.

 

Articol editat de echipa Alevia.