Familia este primul și cel mai important mediu în care copilul învață despre lume – ce e bun și ce e rău, cum să se comporte, cum să-i privească pe cei din jur și pe sine însuși.

Să facem din copilul nostru OM adevărat e poate cea mai mare responsabilitate din viața aceasta, dar și o binecuvântare. De multe ori sănătatea fizică a unui adult este determinată de obiceiuri din copilărie. Știe copilul ce înseamnă viață sănătoasă? Găsește modele de viață sănătoasă în familie?

Dacă ai nevoie de puțin ajutor de la natură pentru ca puiul să crească mare și frumos, iată sugestiile noastre:
1. AI GRIJĂ CA ALIMENTAȚIA SĂ CONȚINĂ TOATE VITAMINELE ŞI MINERALELE NECESARE CREŞTERII. Împrietenește-l pe cel mic cu legumele și fructele și n-o să-i pară rău pe termen lung. Îi poți suplimenta alimentația cu un complex de vitamine și minerale, special conceput pentru copii.
2. VITAMINA C E PRIETENA COPIILOR. Ea le asigură nu numai imunitatea și protecția în fața a o mulțime de boli, ci și buna funcționare a proceselor vitale.
3. ECHINACEA ÎI APĂRĂ ŞI PE CEI MICI ŞI PE CEI MARI. Ea poate crește producerea unor celule albe specifice din sânge și poate întări pereții celulari pentru a ține la distanță bacteriile și virușii.

Alevia recomandă Vitamine și multiminerale pentru copiiEchinacea pentru copii și Vitamina C pentru copii.

Articol editat de echipa Alevia