Natura ne vine în ajutor cu remedii care ne energizează sănătos, ne ajută organismul să funcționeze corect și ne țin la distanță de o mulțime de boli. Iată care sunt cele mai bune suplimente tonice pentru organismul nostru:

Aloe vera

Despre aloe multă lume spune că este o plantă miraculoasă deoarece are zeci de beneficii pentru sănătate. Cele peste 200 de ingrediente esențiale și cei peste 75 de factori nutritivi din gelul plantei de aloe îi oferă proprietăți excepționale. Aloe vera e un rezervor de minerale, aminoacizi și nu mai puțin de 12 vitamine! Folosește-o cu încredere pentru detoxifierea organismului, ca să reechilibrezi nivelul glicemiei, ca să îți îngrijești pielea și mai ales ca tonic general, în perioadele de stres fizic și intelectual.

Ginseng

Una dintre plantele medicinale cele mai populare din lume, datorită puternicului efect revitalizant, ginsengul este un remediu prețios, cu efecte imunostimulatoare, adaptogene și antioxidante. Administrat în cure de câte 2 comprimate de ginseng pe zi, crește energia și vitalitatea, reduce stresul și oboseala și îmbunătățește performanțele sexuale.

Complexul de vitamine B

Complexul de vitamine B include o serie de opt vitamine esențiale pentru organism care mențin echilibrul metabolic. Vitaminele B1, B2, B6 și B12 trebuie completate zilnic prin suplimente întrucât organismul consumă pentru procesele sale o cantitate considerabilă, în timp ce excesul îl elimină prin urină.

Vă recomandăm produsele Suc Organic de Aloe Vera , Ginseng Siberian și Complex B forte.

 

Articol editat de echipa Alevia.