Puterea noastră de concentrare și capacitatea de a fi atenți scad pe zi ce trece, cu fiecare zi în care îmbătrânim. Iar în perioadele stresante sau înaintea unui examen, aceste abilități sunt și mai afectate. Creierul nostru are nevoie de susținere constantă, nu doar la vârste înaintate, așa că asigură-te că îi oferi porția zilnică de concentrare.

O minune a lumii, la îndemâna ta

Ginkgo biloba este un arbore miraculos, un supraviețuitor al unei lumi dispărute de peste 270 de milioane de ani. Nenumăratele sale proprietăți terapeutice i-au câștigat pe bună dreptate denumirea de „copacul vieții“. Astfel de minuni ale lumii sunt acum din ce în ce mai accesibile pentru vindecarea oamenilor. Prin comprimatele cu extract standardizat de înaltă calitate de ginkgo biloba, te poți bucura în fiecare zi de beneficiile acestei plante minunate.

Arborele ginkgo este singura plantă care conține în frunzele sale bilobalide și ginkgolide – substanțe foarte importante pentru efectele lor neuroprotectoare. Acestea contribuie la îmbunătățirea capacității de concentrare și memorare, a funcțiilor cerebrale și a circulației de la nivelul creierului. Ginkgo biloba te face mai inteligent, mai atent și te ajută să îmbătrânești mai încet și mai frumos. Are un efect protector asupra neuronilor și de aceea este folosit și în tratamentul unor boli grave, cum ar fi Alzheimer sau demența degenerativă.

ȘTIAI CĂ...
Specia ginkgo este singura la care sexul copacilor este diferențiat, întocmai ca la oameni, în „arbori-bărbați“ și „arbori-femei“? Ginkgo poate ajunge până la 40 de metri înălțime și este fascinant prin faptul că rezistă tuturor agresiunilor exterioare: boli, paraziți, poluare, chiar și foc.

Minte de 2 ori mai ageră

În cure de câte 2-3 luni, în care s-au administrat comprimate cu Ginkgo biloba în ficare zi, s-a constatat o îmbunătățire vizibilă a memoriei și capacității de concentrare, o inflență pozitivă asupra memoriei de scurtă și lungă durată, stimularea creativității și a funcțiilor psihice în general. Este de foarte mare ajutor și dacă ai o circulație defectuoasă! 

Ginkgo biloba nu ar trebui să lipsească din dieta persoanelor de vârsta a doua și a treia. Comprimatele sunt disponibile în doze diferite, iar medicul trebuie informat dacă îl introduci în tratamentul tău pentru că poate interacționa cu alte medicamente pentru inimă.

Lecitina hrănește celulele nervoase

Corpul nostru sintetizează lecitina în cantități mici, iar această substanță este foarte importantă pentru sistemul nervos, creier, inimă, ficat și în general pentru întregul nostru organism.

Lecitina este în special indispensabilă pentru activitatea celulelor nervoase, pe care le hrănește și le protejează. Carența de lecitină din corp trebuie acoperită prin alimentație și suplimente naturale, mai ales dacă ești într-o perioadă de activitate intelectuală intensă sau ești mai solicitat decât de obicei.

O cură de lecitină îți va intensifica puterea de concentrare și memorare și va preveni degradarea celulelor nervoase. Colina conținută de lecitină este cea care îmbunătățește procesele de învățare și capacitatea de regenerare a sistemului nervos. Femeilor le este indicat să consume lecitină în mod regulat deoarece este foarte utilă în cazuri de infertilitate, simptome neplăcute datorate menopauzei sau ciclului menstrual. Studiile recente au arătat că lecitina este importantă și în menținerea unei sarcini sănătoase și la dezvoltarea copiilor.

Alevia recomandă Lecitină 1200mg.

 

Articol editat de echipa Alevia