Madalina L: Folosesc produsele Alevia de 8 ani, nu numai pentru mine ci şi pentru copilul meu. Sunt produse naturale, eficiente, deci nu trebuie să ajung la antibiotice! Fiind produse romanesti le apreciez enorm.

Violeta U: Alevia..strop de bine! Întradevăr, foarte bune! Folosesc produsele Alevia de 7 ani şi sunt foarte eficiente garantez pentru ele... Mă bucur că exişti Alevia! 

Vasile J: Strop de bine! Calitate, pret bun, oferte atractive, diversitate, noutate...Nu o să renunţ niciodată la produsele Alevia!

Madalina A: Un sprijin foarte important în păstrarea sănătăţii şi a stării noastre de bine! Calitatea şi eficienţa produselor este garantată iar preturile sunt accesibile!

Ana-Maria K: Apreciez Alevia pentru calitatea şi eficienţa produselor, pentru responsabilitatea demonstrată prin promisiuni realiste, nu deşarte, pentru designul simplu al produselor (cutiilor), pentru claritatea instructiunilor.

Cristian C: Apreciez calitatea produselor, efectele benefice pe care acestea le au pe termen lung. Am folosit suplimente alimentare de la Alevia, la fel şi soţia mea, şi nu putem decat sa ne declarăm încantaţi de această firmă. Succes pe mai departe în a avea grijă de noi!