Iulia: “Extraordinare, am slăbit 2 kg într-o săptămână. Cu puţină dietă, au facut minuni!”

Nadia: “Am început să folosesc Silfide Complex de Slăbit Forte având foarte mare încredere în produsele Alevia şi am fost placut surprinsă de efectele pozitive pe care le-am avut cu aceste suplimente eficiente, la un preţ mai mult decât avantajos.Cum m-a ajutat pe mine Silfide Complex de slabit forte? În primul rând, eram nemulţumită de colaceii ce se instalaseră în jurul taliei, apoi aveam neîncetat poftă de ceva dulce şi mă simţeam epuizată chiar înainte de a începe o nouă zi, lipsa de energie mă deranja cel mai mult. Aşa că am început să iau aceste comprimate de doua ori pe zi,conform instrucţiunilor de pe prospect,iar rezultatele nu au întârziat să apară. După doar 4 săptămâni am slăbit pe cântar 3 kilograme fără să urmez o dieta restrictivă, pofta de dulciuri a dispărut, nu simt nevoia să tot ronţăi pe parcursul zilei. Am renunţat la ciocolată şi prăjituri (care erau preferatele mele), colaceii din jurul taliei au dispărut şi pot purta liniştită rochiţe şi fustiţe. În general mă simt plină de energie şi privesc cu mai mult optimism provocările ce apar pe parcursul zilei. Sunt motivată sa continui cura cu Silfide Complex de Slăbit Forte pentru că efectele sunt vizibile, organismul meu funcţionează perfect, iar tenul a devenit neted şi lipsit de depozitele inestetice de grăsime.”

Adela: “Sunt asistent de farmacie,aşa că am încercat toate produsele de slăbit de cum au aparut. Asta până am ajuns internată de urgenţă din cauza lor. Cu toate astea,am avut curaj să încerc şi produsul Alevia şi am fost multumita. Am slăbit 2 kg in 10 zile în condiţiile în care am luat câte 2 pastiluţe pe zi.O să continui să-l folosesc împreună cu Diafane şi deja îl recomand la toate pacientele."

Florina: “Mi-a recomandat prietena mea Silfide Complex de Slăbit Forte deoarece a ajutat-o să slăbească 5 kg într-o lună. Am cumpărat şi eu şi l-am încercat. Nu eram foarte încrezătoare în eficacitatea lui, dar m-am înşelat. Într-o săptămână am slăbit 2 kg. O să îl iau de căte ori am nevoie şi l-am recomandat tuturor prietenelor mele care au probleme cu greutatea şi doresc să slăbească.”