In general insa, articulatiile se uzeaza odata cu inaintarea in varsta si au nevoie de substante active care sa le protejeze, sa le hraneasca si sa regenereze cartilajele. Daca ai grija permanent de articulatii, nu vei mai fi nevoit sa apelezi la numeroase antiinflamatoare si analgezice, dupa care durerile revin mereu si pot sa creeze probleme gastrice.
Cum previi durerile articulare?
Calciul si magneziul sunt elemente absolut esentiale pentru sanatatea oaselor si pentru prevenirea durerilor articulare. Iar intr-o combinatie cu vitamina D, calciul si magneziul sunt cu atat mai eficiente pentru a sustine sanatatea sistemului osteoarticular, o formula forte Calciu Magneziu D fiind mult mai bine asimilata de organism. Aceste substante intretin mineralizarea tesuturilor osoase si te fac mai rezistent la solicitari fizice repetate, oboseala si stres. Acesta din urma are un efect major asupra articulatiilor. In timpul unui episod stresant se elibereaza cortizol, un hormon care, secretat in exces, determina efecte inflamatorii in diferite zone ale organismului.

Remedii care tin durerile la distanta
Atunci cand durerile articulare se intetesc si ai parte aproape zilnic de ele, de rigiditate si inflamatii, e bine sa ai la indemana Articlar forte. Acest complex pentru articulatii are in compozitia sa plante cu efecte terapeutice remarcabile. Gheara-diavolului deblocheaza articulatiile si elimina durerile cauzate de osteoartroza sau poliartrita. Boswellia reduce semnificativ durerea resimtita la nivelul articulatiilor si diminueaza senzatia de rigiditate, ajutand la imbunatatirea fluxului sangvin de la nivelul articulatiilor. Articlar forte actioneaza ca un antiinflamator natural, fara efecte secundare, dar cu beneficii pe termen
lung. Iti reda libertatea de miscare si iti imbunatateste calitatea vietii.

Articol editat de echipa Alevia.

Cauta alte produse