Comanda telefonic 0755.155.983 Transport GRATUIT pentru comenzi peste 120lei
 

Regulament GDPR

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu cerintele Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ALEVIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra.

ALEVIA SRL este in evidenta Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu numarul de inregistrare 8851/16.03.2018.

Prin furnizarea datelor dumneavoastra prin intermediul adresei de email pe site-ul www. alevia.com.ro si al abonarii la newsletter va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii ALEVIA SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.


Toti cei care au furnizat aceste date, in accep
tiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. SC ALEVIA SRL stocheaza si prelucreaza datele dumneavoastra in cadrul tranzactiilor online in urmatoarele scopuri: livrarea produselor pe baza de comanda, furnizarea de informatii prin intermediul e-mail-ului referitoare la campaniile de marketing, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare de marketing si contactarea in vederea desfasurarii de sondaje de opinie a clientilor. 


ALEVIA SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existen
tei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC ALEVIA SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe o durata de minim 15 ani. Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre SC ALEVIA SRL si nu vor fi dezvaluite tertilor.

ALEVIA SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform drepturilor prevazute de Regulamentul GDPR, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor sau portarea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul firmei noastre: ALEVIA SRL din Falticeni, str. Ana Ipatescu, Nr. 9 sau pe adresa office@alevia.com.ro.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Limitarea responsabilitatii

SC Alevia SRL nu poate garanta ca acest site, serverele externe sau platformele de accesare a site-ului sunt lipsite de virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu compania, nu sunt emailuri spam sau oricare alta forma de prejudiciu. Alevia nu poate fi facuta responsabila de erorile aparute in urma folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. In schimb, utilizatorii site-ului pot face comentarii, pot trimite comunicari si sugestii, intrebari, informatii sau mesaje care sa contina un limbaj corect, fara a fi obscen, amenintator sau defaimator, care nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane.

Compania Alevia le permite utilizatorilor site-ului sa vizualizeze produsele, imaginile, preturile, caracteristicile si descrierile, fara a incalca drepturile de proprietate intelectuala si de autor, iar utilizarea in scop personal a acestor elemente, partial sau integral regasite pe site, reproducerea acestora in alte modalitati, precum si utilizarea elementelor de grafica cu scopul de a exploata, vinde sau de a copia, in scopuri comerciale sau a altor interese, fara acordul in prealabil al societatii, se va pedepsi conform legii.


Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.


Actualizarea conditiilor generale

Alevia SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.