fbpx

De ziua copilului Alevia a donat suplimente pentru 46 de copii înregistrați la Centrul de servicii Multifuncționale din Fălticeni

Pe 1 Iunie elogiem inocența și iubirea sub forma ei cea mai pură. Am ales să sărbătorim această zi prin implicare sociala si să contribuim la creșterea calității vieții în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea.

Ne-am îndreptat atenția către cei 46 de copii înregistrați la Centrul de servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni. Le-am oferit suport pentru imunitate și dezvoltarea sănătoasă printr-o donație cu suplimente Alevia. Copiii locuiesc la asistenți maternali din Fălticeni și din împrejurimi și conform șefului centrului, doamna Iuliana Gabriela Curtui, aveau mare nevoie de suport pentru susținerea imunității după perioada de carantină.

La nivel global copiii au fost supuși presiunii psihice în perioada COVID-19 și acum, mai mult ca oricând, merită toată atenția noastră. Au sperat, au ascultat și au desenat curcubeul multicolor însoțit de mesajul Totul va fi bine, semnul speranței din întreaga lume. Ei sunt micii eroi, reprezentanți ai viitorului. Investind în ei ne asigurăm o lume mai bună și mai frumoasă.

Cauta alte produse