Păr si Unghii 60 comprimate

Menține sănătatea pielii, părului și a unghiilor

Disponibilitate: În stoc

60 comprimate

50.37 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

În momentul în care părul este afectat, nu este de ajuns un șampon bun, este nevoie de o bună hrănire a rădăcinii firului de păr. Păr și unghii se recomandă în situațiile în care părul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern și când există tulburări de creștere a unghiilor, de tipul: unghii friabile, fragile sau cu aspect pătat. Păr și unghii este o combinație de substanțe active cu rol în protejarea părului și a unghiilor, având la bază complexul B, esențial pentru sănătatea acestora. Germenii de grâu conțin proteine, vitamine, minerale și oligoelemente. Aminoacizii (cistină și metionina) sunt constituenți esențiali ai keratinei, component de bază a structurii părului și a unghiilor. Cuprul și fierul au rol important în prevenirea căderii părului.

Recomandat ca adjuvant în:
• Combaterea matreței, pruritului, seboreei
• Situațiile în care părul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern.

Compoziție per comprimat: L-Metionină 100mg, L-Cistină 50mg, extract de Mei 50mg, extract din Germeni de grâu 50mg, Vitamina PP 16mg, Acid pantotenic 6mg, Zinc 4mg, Vitamina B2 1,4mg, Vitamina B6 1,4mg, Vitamina B1 1,1mg, Acid folic 200μg, Biotină50 μg, Vitamina B12 2,5μg.

PDF download Pentru vizualizarea completă a etichetei de produs, click aici!

• Contribuie la menținerea sănătății pielii (Biotină, Zinc, Vitaminele B2 și PP);
• Contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor (Biotina și Zinc).
• Combate mătreața, pruritul si seboreea.
• Contribuie la stoparea căderii părului, îi stimulează creșterea, îi redă vitalitatea.

Câte un comprimat de 3 ori pe zi.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

L-Metionina

Metionina este un aminoacid esential care furnizeaza organismului sulf si alte substante necesare dezvoltarii corespunzatoare. Este un aminoacid cu continut de sulf. Este folosit in afectiunile hepatice.

+

L-Cisteina

L-cisteina sau Cisteina este un aminoacid semiesential ce poate fi gasit in multe din proteinele corpului nostru si care are rol antioxidant. Actioneaza la nivelul structurii si functiei oculare prin protejarea si repararea corneei. Ajuta la regenerarea parului si a unghiilor.

+

Mei

Meiul (Panicum miliaceum) este o planta erbacee din familia gramineelor. Acesta este o sursa bogata de vitamine, minerale si fibre, esentiale intr-un regim alimentar echilibrat. Ofera protectie cardiovasculara. Reduce substantial riscul de diabet. Reduce secretia acizilor biliari.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene