Este timpul să îţi schimbi stilul de viaţă și să scapi de kilogramele în plus!

Lipsa de mișcare, sedentarismului, mesele copioase și stresul, toate au contribuit la acumulările de grăsime. Luna Mai este cea potrivită pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Ce ai nevoie?

Silfide Complex de slăbit Forte este un pachet complet care conține 100 de comprimate însoțite de 30 de plicuri de ceai pentru slăbit. Spre deosebire de alte produse din piață, Silfide Complex de slăbit forte de la Alevia este un produs 100% natural care ajută la reducerea poftei de mâncare și la topirea grăsimilor. Asociate unui stil de viață sănătos (dietă echilibrată și sport), cele 6 plante redutabile din compoziția acestui supliment alimentar, te ajută să slăbești natural, îți dau energie și poftă de viață, fără a crea dependență. Garcinia este planta consacrată pentru scăderea poftei de mâncare. Ceaiul verde şi Guarana topesc ţesutul adipos, modulează absorbţia nutrienţilor și cresc termogeneza. Scorţișoara accelerează metabolismul, stimulează eliberarea insulinei și scăderea glicemiei, reducând senzaţia de foame. Anghinarea şi Ananasul detoxifică organismul prin îmbunătăţirea digestiei şi prin creşterea diurezei.

Odată cu un program de slăbit, este recomandat să urmezi și o cură de detoxifiere care să ajute la eliminarea rapidă a grăsimilor dar și a efectele negative ale factorilor externi (poluare, chimicale, pesticide și aditivii din alimentele consumate).

Și pielea ta tebuie să arate minunat, de aceea îți recomandăm crema antivergeturi și gelul anticelulitic, pentru picioare cu o piele mai elastică și mai fermă, urmând calea extractelor naturale, fără efecte secundare.

Toxinele și stresul sunt principalele piedici în calea funcţionării normale a organismului. Stilul de viaţă modern și modul în care mâncăm ne poluează organismul și nu ne oferă nutrienţii de care avem nevoie pentru a funcţiona corect. Dar dacă dăm la o parte piedicile și oferim corpului ce-i lipsește, acesta își poate recupera sănătatea și energia, iar noi începem să ne simţim și să arătăm extraordinar. Curele de detoxifiere funcţionează și ajută în timp organismul să-și redobândească sănătatea.

Mult succes!

 

Cauta alte produse

ALTE ARTICOLE