Peste două decenii de experienţă Alevia. Produse certificate naţional şi internaţional

Cel puţin 5 instituţii garantează calitatea Alevia, de la ingredient la produs final: European Food Safety Authority – autoritatea europeană supremă în materie de siguranţă alimentară, Lloyd`s Register – nr. 1 mondial în domeniul certificării calităţii, Naturex – producătorul nr. 1 în extracte din plante, Institutul Naţional de Cercetare–Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, Ministerul Sănătăţii.

Calitatea înseamnă rigoare

Între 6 şi 12 ore durează, în medie, procesul prin care trece fiecare produs. Parcursul său este strict controlat şi standardizat, urmând rigorile industriei farmaceutice.

Beneficiile ingredientelor sunt recunoscute de către European Food Safety Authority, autoritatea europeană în materie de siguranţă alimentară, iar procesul de producţie este certificat Lloyd`s Register Marea Britanie, numărul unu mondial în domeniul certificării calităţii.

Aşa ajung la tine doar suplimentele alimentare care se ridică la înălţimea cerinţelor de calitate şi care acţionează eficient.

Rigoarea înseamnă control

4 etape de control al calităţii prin care testăm, monitorizăm, verificăm produsele la începutul, în timpul şi la finalul procesului de fabricaţie.

Orice ingredient este supus testelor suplimentare pentru determinarea conţinutului de substanță activă în laboratoare independente din Marea Britanie şi Spania. Sunt verificate în permanenţă greutatea, aspectul şi conţinutul efectiv al fiecărui ambalaj. Calitatea este testată constant prin analize microbiologice de laborator.

Controlul înseamnă tehnologii avansate

Standarde înalte, susţinute prin tehnologii înalte. Toate cele 7 linii de producţie sunt dotate cu utilaje şi echipamente de ultimă generaţie care ne permit dezvoltarea de formule complexe şi variate, dozarea precisă a ingredientelor, prelucrarea şi ambalarea în condiţii de igienă absolută.

GARANTIA CALITATII

Lloyd’s Register

Certificările ISO 9001:2015 şi ISO 22000:2005 sunt garanţia faptului că punem calitatea înainte de toate, iar clientul, în centrul activităţii noastre. Întregul flux de producţie este recunoscut şi validat de liderul în domeniul certificării proceselor de management a calităţii Lloyd’s Register, din Marea Britanie.

HACCP

Procesul intern de producţie funcţionează după principiile Hazard Analysis and Critical Control Point. Acest standard presupune proceduri de lucru precise, condiţii stricte de igienă, produse atent controlate şi absolut sigure pentru consum.

Produse înregistrate și avizate

Calităţile fizico-chimice şi microbiologice ale suplimentelor alimentare sunt evaluate şi recunoscute de către Ministerul Sănătăţii şi de Institutul Naţional de Cercetare–Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA), prin Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S.). Fiecare produs este înregistrat, avizat şi acreditat conform normelor U.E.