Condiții de plată și livrare

Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte (exceptând situația când valoarea comenzii este de peste 120 RON – caz în care transportul este gratuit). Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Asigurăm transportul produselor prin curier rapid. Costurile transportului depind de valoarea comenzii, astfel:

  • Pentru o comandă între 1-119 lei, transportul costă 12,9 lei.
  • Pentru o comandă de peste 120 lei, transportul este GRATUIT.
  • Pentru o comandă achitată prin ramburs se achită o taxă extra de 4,90 lei.

Modalitatățile de plată sunt:

  • online prin card bancar de credit/debit.
  • prin ramburs – plata se face în numerar (RON) la livrare în momentul primirii/ridicarii coletului

Termenul de livrare este de 3 -5 zile lucrătoare. Pentru comenzile plasate în zile nelucratoare (sambătă, duminică și sărbătorile legale) livrarea produselor disponibile în stocul nostru se va face începând cu prima zi lucratoare. Termenele de livrare pot varia în funcție de activitatea curierilor și se pot înregistra întârzieri, independente de noi, pe care nu ni le asumăm.

Condițiile de livrare se completează cu Termenii și Condițiile companiei de curierat, acestea fiind disponibile pe site-urile partenerilor (Urgent Cargus sau FAN Courier). În cazul în care livrarea nu poate fi finalizată din motive care țin de firma de curierat veți fi anunțați telefonic sau prin e-mail, în termen de 7 zile de la lansarea comenzii. Clientul poate renunța la comandă, fără a avea dreptul de a solicita daune.

În situația în care un colet care a fost expediat nu este acceptat de către destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact (telefon sau email), pentru următoarele comenzi plasate singura modalitate de plată disponibilă va fi cea online prin card bancar.