Retur produse

Conform OG 130/2000:“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitatsi fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate si platite prin intermediul site-ului www.alevia.com.ro, sa notifice in scris prin e-mail la: office@alevia.com.ro sau scrisoare pe adresa: strada Ana Ipatescu, nr. 9, loc. Falticeni, asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Alevia SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea suplimentelor alimentare comandate, daca acestea au fost achitate.

Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Aceasta politica este valabila doar pentru persoanele fizice care comanda prin intermediul site-ului www.alevia.com.ro.