Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.alevia.com.ro. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

SC Alevia SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare. SC Alevia SRL nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor.

DATE DE IDENTIFICARE 

SC Alevia SRL, cu sediul in Falticeni, Str. Ana Ipatescu 9
Nr.Reg.Com.: J33/1520/1994, RO6283577
Magazin online: www.alevia.com.ro
Telefon: +40 755 155 983

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului www.alevia.com.ro – imagini, ilustratii, texte, grafice, icons, fotografii, clipuri audio/video, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Alevia SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.Folosirea fara acordul companiei SC Alevia SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune

ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

SC Alevia SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-u www.alevia.com.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Alevia SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Toate produsele sunt originale iar continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. SC Alevia SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Utilizarea domeniului sau a numelui SC Alevia SRL sau www.alevia.com.ro, in forma directa sau ascunsa (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a SC Alevia SRL este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre SC Alevia SRL, conform cu cele de mai sus.

CONDITII DE UTILIZARE SI GARANTII

Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. site-ul este furnizat de catre SC Alevia SRL pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibila” . SC Alevia SRL scaneaza periodic site-ul si serverele pentru depistarea virusilor, insa nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la alevia.com.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC Alevia SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

SC Alevia SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. SC Alevia SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site.

CONTUL DUMNEAVOASTRA. SECURITATE

Daca folosti site-ul www.alevia.com.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul alevia.com.ro. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat SC Alevia SRL pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

CONDITII DE RETURNARE

Garantam ca produsele comercializate de noi va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Daca nu sunteti incantati de produsele noastre, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC Alevia SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici:

Telefon: +40 755 155 983

Ne puteti contacta si prin formularul de contact disponibil in pagina de Contact.