Comanda telefonic 0755.155.983 Transport GRATUIT pentru comenzi peste 120lei
 

Termeni si conditii

 

Site-ul www.alevia.com.ro este detinut si administrat de catre SC Alevia SRL, cu sediul social in Falticeni, str. Ana Ipatescu, nr.9, jud. Suceava, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J33/1520/1994, cod unic de inregistrare RO6283577, Tel/fax 0230/544 789; email: office@alevia.com.ro.  Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra implica acceptarea unor termene si conditii, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Termenii si conditiile prezente.

 

Cum comand

Comanda telefonic la numarul de telefon 0755 155 983 sau direct pe site. Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 120 lei.

Livrarea produselor

Asiguram transportul produselor prin curierul rapid URGENT CARGUS. Costurile transportului depind de valoarea comenzii, astfel:
- Pentru o 
comanda intre 1-119 lei, transportul costa 9 lei.
- Pentru o 
comanda de peste 120 lei, transportul este GRATUIT.

Produsele ajung in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Politica de returnare a produselor

Conform OG 130/2000:"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate si platite prin intermediul site-ului www.alevia.com.ro, sa notifice in scris prin e-mail la: office@alevia.com.ro sau scrisoare pe adresa: strada Ana Ipatescu, nr. 9, loc. Falticeni, asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Alevia SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea suplimentelor alimentare comandate, daca acestea au fost achitate.

Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Aceasta politica este valabila doar pentru persoanele fizice care comanda prin intermediul site-ului www.alevia.com.ro.

 

Drepturi de proprietate intelectuala
Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Industriale


Alevia SRL se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Alevia SRL sau a unor terti care au autorizat Alevia SRL sa le utilizeze. Modelele si lucrarile prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Alevia SRL, este strict interzisa si constituie infractiune de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Drepturi de marca

Numele Alevia SRL, logo-ul (blazon) Alevia SRL precum si produsele si serviciile care-i sunt asociate, sunt marci inregistrate de catre Alevia SRL.

Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de Alevia SRL, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de Alevia SRL.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Alevia SRL sau de la titularii respectivi constituie infractiune de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii Alevia SRL distribuite in Romania.

Alevia SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Alevia SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.alevia.com.ro necesita o autorizatie prealabila, in scris, de la Alevia SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie sa contactati responsabilul site-ului Alevia SRL. Alevia SRL nu poate fi in niciun caz facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.alevia.com.ro si nu este responsabila in niciun fel privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu cerintele Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ALEVIA SRL, are obligatia de a administra in conditii de sigurantsi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. ALEVIA SRL este in evidenta Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu numarul de inregistrare 8851/16.03.2018.

Prin furnizarea datelor dumneavoastra prin intermediul adresei de email pe site-ul www. alevia.com.ro si al abonarii la newsletter va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii ALEVIA SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. 


Toti cei care au furnizat aceste date, in accep
tiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. SC ALEVIA SRL stocheaza si prelucreaza datele dumneavoastra in cadrul tranzactiilor online in urmatoarele scopuri: livrarea produselor pe baza de comanda, furnizarea de informatii prin intermediul e-mail-ului referitoare la campaniile de marketing,  transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare de marketing si contactarea in vederea desfasurarii de sondaje de opinie a clientilor. 

ALEVIA SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC ALEVIA SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata de minim 15 ani. Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre SC ALEVIA SRL si nu vor fi dezvaluite tertilor.

ALEVIA SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform drepturilor prevazute de Regulamentul GDPR, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor sau portarea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul firmei noastre: ALEVIA SRL din Falticeni, str. Ana Ipatescu, Nr. 9 sau pe adresa office@alevia.com.ro.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Limitarea responsabilitatii

SC Alevia SRL nu poate garanta ca acest site, serverele externe sau platformele de accesare a site-ului sunt lipsite de virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu compania, nu sunt emailuri spam sau oricare alta forma de prejudiciu. Alevia nu poate fi facuta responsabila de erorile aparute in urma folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. In schimb, utilizatorii site-ului pot face comentarii, pot trimite comunicari si sugestii, intrebari, informatii sau mesaje care sa contina un limbaj corect, fara a fi obscen, amenintator sau defaimator, care nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane.

Compania Alevia le permite utilizatorilor site-ului sa vizualizeze produsele, imaginile, preturile, caracteristicile si descrierile, fara a incalca drepturile de proprietate intelectuala si de autor, iar utilizarea in scop personal a acestor elemente, partial sau integral regasite pe site, reproducerea acestora in alte modalitati, precum si utilizarea elementelor de grafica cu scopul de a exploata, vinde sau de a copia, in scopuri comerciale sau a altor interese, fara acordul in prealabil al societatii, se va pedepsi conform legii.


Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.


Actualizarea conditiilor generale

Alevia SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.