Misiunea Alevia este de a fi un sprijin real pentru sanatatea cat mai multor oameni.


Sprijinim educatia in scoli

Suntem alaturi de cei tineri. Ne indreptam cu dragoste catre cei mai mici dintre noi, sprijinim educatia in scoli, ii recompensam pe elevii cu performante scolare ridicate si pe cei implicati activ in dezvoltarea proiectelor educationale nationale. Pentru ca performanta si responsabilitatea sunt parte din valorile noastre de baza, ii premiem si incurajam pe olimpici. Nu ii uitam nici pe cei aflati in situatii de risc, ii sustinem sa nu abandoneze scoala si suntem aproape de copiii care au drag de lectura, de invatare si dezvoltare, care-si depasesc limitele si inving greutatile.

Impreuna construim comunitatea in care traim pentru ca schimbarea tine de fiecare dintre noi.


Sustinem sanatatea persoanelor in varsta

Din intelepciunea lor am invatat sa respectam natura, sa ne respectam ca oameni si sa ne apropiem de lucrurile cu adevarat importante. De aici a izvorat si proiectul nostru CSR – Corporate Social Responsability, din care fac parte in prezent 7 institutii, printre care si camine de varstnici, pe care le aprovizionam continuu cu suplimente naturale si ceaiuri de cea mai buna calitate romaneasca.

Aziluri si locuri de suflet

Cu liniste si apropiere de lucrurile esentiale, manastirile si bisericile din Falticeni si din imprejurimi ce primesc produse de la noi sunt mici bijuterii de credinta si speranta pentru tinerii de astazi. Daca vreodata veti avea drum in Bucovina, va recomandam cu mare drag sa vizitati manastirile si bisericile tinutului, printre care Fundatia Crestin Filantropica „Bogdan I Întemeietorul”, Manastirea Sfantul Gheorghe – Buciumeni, biserica Radaseni, Asezamantul de Asistenta Sociala Sfantul Andrei – Falticeni, Fundatia Palaghia sau Gradinita Speciala – Falticeni.

Ne implicam activ, deschis si responsabil in dezvoltarea societatii romanesti.

Sustinem Sportul

O viata sanatoasa implica miscare, dinamism si dezvoltare armonioasa, alaturi de o alimentatie echilibrata, hidratare si o atitudine pozitiva! Pentru ca stim cat este de important sportul, mai ales in perioada cresterii, si pentru ca suntem constienti de pericolul sedentarismului, sustinem puternic activitatile sportive pentru cei mici, cu beneficii imense pentru trup si minte.

De asemenea, incurajam pe toata lumea, de la copii la studenti, adulti si chiar seniori sa faca miscare, sa petreaca timp in mijlocul naturii si sa se bucure de toata energia pe care ne-o da sportul!

Afla mai mult

Protejam mediul si natura Esenta vie a naturii, acesta este sloganul nostru, in care credem cu tarie.

Cheia bunastarii noastre fizice si spirituale sta in apropierea de natura si in modul in care ne luam din ea tot ce e mai bun si mai frumos. Ganditi-va doar cum o zi petrecuta in natura reduce stresul, oboseala cronica, regleaza nivelul de cortizol in sange si tensiunea arteriala.

Pentru ca iubim atat de mult natura si pentru ca vrem sa ne bucuram cat mai mult de beneficiile ei inestimabile, sustinem prin proiecte ecologice pastrarea spatiilor verzi in oras, curatenia locurilor atat de dragi, a aerului si a mediului, in general.

Suntem responsabili fata de mediul inconjurator – pentru a-l proteja, folosim tehnologii de ultima generatie, realizate de producatori de renume mondial, achizitionate de la cele mai mari targuri cu utilaje si masini de productie din Europa, menite sa asigure respectarea normelor europene cu privire la emiterea de noxe.