VALORILE NOASTRE

Respect

Respectul e despre calitate şi grija de a livra produse care chiar fac bine. Despre oamenii cu care lucrăm, despre preţuirea naturii şi utilizarea responsabilă a resurselor sale.

Muncă

Producem pe meleaguri cu oameni vrednici, unde munca se află la loc de cinste şi e mijloc de a aduce valoare în comunitate. Nici noi nu ştim altfel.

Empatie

Ne pasă de cum îţi este. Şi te ajutăm să-ţi fie bine. Să-ţi recapeţi sănătatea şi să o păstrezi. Să ai energie pentru toate lucrurile bune încă nefăcute.

Pasiune

Cele peste două decenii de istorie n-ar fi fost posibile în lipsa ei. Pasiunea pentru medicină există chiar în fondatorii companiei. Şi continuă să fie combustibilul care alimentează fiecare zi de muncă la Alevia.

Dincolo de orice obiective de afaceri, intotdeauna este vorba despre oameni.

Armonie

Am învăţat de la natură echilibrul şi armonia. Credem în spiritul de întrajutorare, în implicarea în comunitate, în a avea un loc şi un rost. Rostul nostru este să îţi susţinem sănătatea.

Dezvoltare

Credem în ştiinţă şi în inovare. Ne folosim de tehnologie ca să trecem dincolo de limite şi să putem folosi pe de-a întregul puterea naturii în folosul oamenilor şi a sănătăţii lor.

FABRICA ALEVIA

Investiţii constante şi consistente în produse şi tehnologii

Producem în inima Bucovinei, într-o fabrică de 4000 mp, cu convingerea că în natură găsim remediile şi soluţiile pentru a fi bine. Şi că prin ştiinţă ajungem la ele.

De-a lungul timpului, am făcut investiţii considerabile pentru a creşte deopotrivă în volum şi în calitate.

Funcţionăm cu 7 linii de producţie: pentru comprimate, solubile, orosolubile, fructe uscate, seminţe şi nuci crude, sucuri, siropuri şi creme. Fiecare este dotată cu tehnologii avansate care permit crearea unui produs superior calitativ, la costuri rezonabile şi cu grijă faţă de mediu.

La Alevia ne ghidam dupa principii simple.

Alevia nu este doar despre produse bune, ci şi despre lucrurile bune făcute pentru comunitate şi angajaţi. Credem în obişnuinţa de a dărui, cu impact benefic asupra noastră şi a celorlalţi. Şi ne dorim să determinăm oamenii să ducă o viaţă mai sănătoasă, prin obiceiuri zilnice simple. Pentru a se îmbolnavi mai rar…

Dr. Florin Mitocaru,
MANAGER GENERAL

ECHIPA ALEVIA

În jur de 200 de oameni, din 9 departamente distincte lucrează zi de zi pentru a aduce beneficiile plantelor aproape de tine.

Manageri, tehnicieni, chimişti, lucrători în producţie, specialişti în vânzări suntem cu toţii o echipă închegată. Ne susţinem ca prieteni, ne dezvoltăm continuu ca profesionişti.

Împreună facem lucrurile bune să se întâmple şi produsele să fie un sprijin real pentru sănătate.

Cunoaște echipa

35 Angajati

Vânzari

115 Angajati

Producție

30 Angajati

Contabilitate, HR marketing

30 Angajati

Facturare ambalare și depozitare