VALORILE NOASTRE

Calitatea inainte de toate

Punem calitatea inalta a produselor pe primul loc pentru a fi intr-adevar de ajutor sanataţii. Folosim doar extracte standardizate din plante cu multiple beneficii asupra organismului.

Inovarea si dezvoltarea continua

Credem ca, prin intermediul stiintei si tehnologiei ultramoderne, reusim să ne depasim limitele, să ne dezvoltăm portofoliul de produse, rămânând foarte buni în ceea ce facem.

 

Armonia

Credem ca prin pasiune si implicare in munca, in familie si comunitate ne implinim ca oameni si traim cu un rost.

Pasiunea pentru lucrul bine făcut

Luam tot ce e mai bun in natura. Punem impreuna stiinta si traditia, pentru a crea cele mai bune si eficiente produse.

Dincolo de orice obiective de afaceri, intotdeauna este vorba despre oameni.

 

Spiritul de echipa

Cultivăm relațiile calde, bazate pe prietenie și înțelegere, cu angajații, clienții și furnizorii noștri.

Dezvoltarea comunitatii

Valori profunde românești, ce ne leagă de esența noastră ca oameni și de întreaga comunitate românească.

Afla mai multe

 

FABRICA ALEVIA

Este dotata cu tehnologii de ultima generatie, achizitionate de la cele mai mari targuri cu utilaje si masini de productie din Europa, menite sa asigure respectarea normelor europene cu privire la emiterea de noxe.

Avem 7 linii de productie – pentru comprimate, solubile, orosolubile, fructe uscate, seminte si nuci crude, sucuri, siropuri si creme.

Spatiile, instalatiile, protocoalele de productie, metodele si procesele ce intervin in procesul tehnologic sunt controlate si verificate periodic.

La Alevia ne ghidam dupa principii simple.

In primul rand, credem ca viteza cu care ne realizam obiectivele companiei este direct proportionala cu lucrurile bune facute pentru comunitate si angajati. Mai mult, obisnuinta de a darui are efecte pozitive asupra intregii noastre vieti, pe plan material si spiritual. Apoi, incercam sa convingem oamenii sa duca o viata mai sanatoasa, prin obiceiuri zilnice simple, ceea ce inseamna ca se vor imbolnavi mai rar.

Dr. Florin Mitocaru,
MANAGER GENERAL

ECHIPA ALEVIA

In inima Bucovinei, Alevia este o mare familie. O familie unde fiecare este inspirat sa fie cel mai bun, unde gasește sprijin si intelegere.

Promovam o atmosfera prietenoasa, bazata pe intelegere si responsabilitate sociala. Suntem o echipa puternica, ne sustinem reciproc, ne dezvoltam continuu ca oameni si credem cu tarie ca fiecare reusita sau esec ne ofera o lectie de viata importanta.

Familia Alevia este compusa din 210 angajati, structurata in 9 departamente.

Vezi mai multe detalii

35 Angajati

Vanzari

115 Angajati

Productie

30 Angajati

Contabilitate, HR marketing

30 Angajati

Facturare ambalare si depozitare