Tabieturi unește atent o selecție de plante pentru a respecta unul dintre cele mai simple ritualuri ale fericirii: acela de a savura un ceai deosebit cu un gust plăcut. Toate ceaiurile din gama Tabieturi provin din culturi certificate, de o calitate premium. Vasta selecție de ceaiuri îmbină gusturile fiecărui pasionat de ceai cu plăcerea simplă de a lua un răgaz pentru a contempla fără motiv.

Sortimente unice și rețete originale

Cele 9 sortimente de amestecuri premium de fructe și plante sunt cunoscute sub denumirea de Tabieturi și au fost special create pentru cunoscătorii ceaiului. De la tradiționalul gust de mușețel și citrice, mentă sau fructe roșii și până la gustul de Rooibos creme brulee sau oriental condimentat îți amintesc de ritualurile tradiționale și de a te bucura de importanța și calitatea unui ceai provenit din inima naturii.

Ingredientele din ceaiurile premium Tabieturi Alevia se bazează pe rețete unice și originale. Gama Tabieturi conține combinații din fructe și plante cu grijă alese. Materia primă provine de la furnizori cu renume și pentru conținutul acestor ceaiuri premium alegem doar partea activă a plantei pe care o punem în fiecare pliculeț. Amestecurile din ceaiurile Tabieturi cuprind substanțe active care oferă maxim de aromă și senzație în fiecare ceașcă de ceai.

Plic piramidal din nailon cu microperforații 

Conținutul fiecărui plic de ceai este ambalat cu grijă într-un pliculeț  în formă de piramidă, creat dintr-un nailon special care oferă în primul rând o aromă superioară față de pliculețele din hârtie. Nailonul asigură păstrarea consistenței ingredientelor într-un mod superior față de hârtie, beneficiul major al său fiind atât o păstrare corectă, cât și o fuziune mai bună între apă, plante și fructe. Astfel, se eliberează mai multă culoare, gust și aromă, caracteristici esențiale de regăsit într-o ceașcă de ceai.

Ambalare individuală 

Fiecare din cele 12 plicuri de ceai este ambalat individual, pentru a păstra mai mult timp aroma și prospețimea și este etanșată în 3 laturi pentru a oferi siguranță produsului. Ambalajul este pretăiat pentru o deschidere ușoară, practic și ușor de utilizat în orice moment al zilei.

Mod de administrare:

Se face infuzie din 200ml apă clocotită la 1 plic de ceai, lăsând acoperit timp de 3-5 minute înainte de servire. Se poate lăsa la răcit și servi cu gheață!

 

Cauta alte produse