Ne-am implicat cu drag in proiectul de sustinere a educatie si a miscarii in comunitatea locală falticeneana, care a adus multe bucurii. Ca producator romanesc de suplimente alimentare si ceaiuri am oferit elevilor unor scoli importante din oras premii importante, cu scopul de a recompensa efortul elevilor de a invata si a sustine educatia comunitatii.

Astfel, elevii scolii gimnaziale „Mihail Sadoveanu” si ai Colegiului National „Nicu Gane care au absolvit cursurile cu medii de 10, dar si cei care au obtinut performante la olimpiadele nationale au primit un cadou neasteptat la final de an scolar: 40 de biciclete de munte Hervis Plus.

Alevia sustine mișcarea
Aceasta actiune este cuprinsa in campania ”Alevia sustine miscarea” sustinuta prin activitati care promoveaza sportul, miscarea in aer liber, dar si un stil de viata sanatos. Prin aceasta activitate, dorim sa contribuim semnificativ la sustinerea comunitatii locale si nu numai sprijinind prin intreaga noastra activitate un regim alimentar sanatos, insotit de miscare, hidratare corespunzatoare, dar si introducerea in planul de alimentatie a unor suplimente si ceaiuri cu scopul de a intari sistemul imunitar al fiecaruia.

In data de 15 iunie 2018, tinerii harnici la invatatura au intrat in posesia premiilor, in cadrul festivitatilor de inchidere a anului scolar 2017 – 2018. Ca parte activ implicata in proiect, am reusit sa vedem bucuria copiilor, sa le vedem emotiile din priviri, a celor care au facut performanta, dar si a celor care si-au dedicat timpul pentru a invata sarguincios si a obtine note de 10 pe linie.

Pe langa acesti tineri extrem de implicati in educatie, au fost premiati si profesorii coordonatori, dascali de exceptie, care au sustinut educatia, puterea de motivare a elevilor pentru a avea rezultate deosebite, unii dintre ei fiind si coordonatori, dar si mentori ai acestor elevi.

Intreg corpul didactic al Scolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, cu un total de 37 de profesori, si întreg personalul didactic al Colegiului National „Nicu Gane”, in numar de 63 de profesori, au primit cadouri cu bunatati pentru sanatate. In total, 100 de profesori au fost recompensati pentru activitatea desfasurata intr-un an scolar.

Le-am oferit dascalilor de exceptie unele dintre produsele noastre, precum suplimente alimentare, ceaiuri, seminte si fructe uscate, dar si un pachet compus din 3 carti de succes:

„HYGGE Arta Daneza de a trai bine” de autoarea Louisa Brits;
„Solutia Schopenhauer” de scriitorul Irvin Yalom, si, „Despre Arta Fericirii”, carte de exceptie a scriitorului Christophe Andre.
In total, 80 de elevi merituosi si 100 de profesori de exceptie au fost premiati la finalul anului scolar de catre Alevia, care vine in sprijinul educatie, anual, cu diverse proiecte si premii.

Implicarea in proiectele comunitatii locale
De-a lungul anilor, ne-am implicat in divers campanii locale dedicate scolarilor, iar multe dintre acestea au fost axate si concentrate pe ideea de a promova un stil de viata sanatos. Dorim sa luam parte la implicarea efectiva in comunitate, la invatarea fiecarui membru al comunitatii despre sustinerea unui stil de viata echilibrat, bazat pe miscare, alimentatie corespunzatoare, sustinerea dietei cu suplimente alimentare si ceaiuri benefice sanatatii.

Promovarea unui stil de viata sanatos face parte din valorile companiei, alaturi de echilibru, empatie, incredere, fara de care nu am putea trai. Ideea promovata, cea a unui stil de viata sanatos, nu se opreste aici. Avem in lucru proiecte prin care ne dorim sa fim de un real ajutor pentru oameni, oferindu-le solutii cat mai variate pentru o viata sanatoasa si o stare de bine.