fbpx

   
 

 

Acordăm o atenție sporită tuturor evenimentelor care implică mișcare și sport.

Ultra Race România este adusă de doi prieteni ultra-alergători care au concurat la nenumărate maratoane și ultra-maratoane în diferite colțuri ale lumii.

„Să participi la un ultra de mai multe zile într-un colț îndepărtat al Pământului este una dintre cele mai tari experiențe. Sentimentul de realizare de după trecerea liniei de sosire a fiecărei etape, poveștile bune care se spun între concurenți în fiecare noapte la foc de tabără face un astfel de eveniment cu adevărat unic. Călătoria fiecărui concurent până la linia de sosire ar putea fi una personală, fiecare luptându-se cu proprii săi demoni. Ceea ce acumulezi până la sfârșitul cursei este o experiență de viață și mai presus de toate, se leagă prietenii adevărate.”

 

Formatul cursei este alergarea / mersul pe jos / crawling, în care se parcurg 250 km în 6 etape (7 zile) într-o zonă a României cu peisaje verzi frumoase, unde legendele trecutului sunt încă un mod de viață și amestecul de istorie, cultură și frumusețea naturii face din această experiență un must-have pentru alergătorii împătimiți.
Anul 2020 a transformat formatul Ultra Race România în unul inedit, mutându-l în mediul online. O cursă virtuală de 10km, UR10, a avut loc pe 25.04 și au participat 2100 persoane care au alergat cu numerele de concurs aproape de domiciliu, în familie, în grup de maxim 3 persoane.

 

A doua cursă virtuală de 60 km are loc în perioada 9-16 Mai, URRL. Jumătate din taxa de înscriere se va duce către Autism Voice Romania. Acest fapt dă o valoare adăugată evenimentului prin scopul său caritabil.

 

În luna August 2020, se va desfășura cursa „mare”, cea de 250 km. Formatul cursei este unic în Romania, fiind câteva zeci de astfel de curse în lume, iar numărul participanților crește cu 15-20% anual. Kilometrii se parcurg în mai multe zile, participanții fiind obligați să-și asigure hrana pe tot parcursul cursei. După fiecare etapă sunt “cazați” în cort. La sfârșitul cursei va fi festivitatea de premiere, apoi două zile de călătorie la Castelul Bran și Castelul Peleș.
Detalii aici: https://ultraraceromania.ro/the-race/urr-program/
Există șanse reale în ce privește desfășurarea cursei din luna August, dar în cazul în care acest lucru va fi imposibil, cursa se va muta în mediul online.

Cauta alte produse

ALTE ARTICOLE