Proiectul MagicBox s-a născut din dorința de a ajuta constant familiile copiilor bolnavi pe perioada tratamentului.

Ne-am alăturat proiectului MagicBox – „pachetul lunar cu bunătăți și de toate”
MagicBox este un proiect al Asociației Magic și s-a născut dintr-un alt proiect măreț – MagiCamp, o tabără pentru copilașii bolnavi de cancer.
În fiecare lună, în jurul datei de 25, se expediază aproximativ 300 de pachete menite să aducă puțină alinare familiilor, pe toată perioada cât copilul se afla în tratament și este ținut sub observație de medici.

Si tu poți adopta un colet! Intră în aplicația www.gpsmaps.ro/magicamp, fă-ți cont de VOLUNTAR, alege un beneficiar și semnează contractul de voluntariat. Apoi poți trimite coletul.

Coletele conțin alimente de bază, alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă personală, rechizite, jucării sau alte produse care răspund nevoii imediate, pentru ameliorarea situației materiale a familiei. Lista de produse dintr-un MagicBOX variază în funcție de nevoile familiei și de numărul membrilor săi. Costul aproximativ al unui colet este de 350 de lei. Coletul conține alimente de bază, alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă personală, rechizite, jucării sau alte produse care răspund nevoii imediate, pentru ameliorarea situației materiale a familiei, pe toată perioada cât copilul se află în tratament și este ținut sub observație de medici.

 

Alevia s-a implicat cu suplimente, ceaiuri, sare și fulgi sănătoși pentru ca alimentația micuților să fie sănătoasă și să îi ajute în recuperare.

Cauta alte produse