Alevia donează suplimente în valoare de 10.000 de euro către spitale și trimite „Gânduri de bine” de la români cadrelor medicale

București, 15 aprilie 2010: Alevia, compania românească specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări sănătoase, lansează campania „Gânduri de bine”, prin care se alătură luptei împotriva Covid-19 și demersurilor de sprijinire a cadrelor medicale. Ca parte din campanie, Alevia donează 6.000 de cutii cu suplimente către medici din zece spitale din țară. Valoarea totală a donației este de 10.000 de euro. Astfel, Alevia se alătură Asociația ZI de BINE în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un #scutpentruspitale. Totodată, Alevia a lansat pe pagina de Facebook.com/AleviaRomania/ o invitație prin care îi roagă pe români să trimită un gând de bine medicilor care sunt în linia întâi de luptă împotriva virusului. Toate mesajele vor fi colectate și trimise la spitale pentru a fi citite de către medici.

Cu siguranță grija, spiritul de întrajutorare, responsabilitatea și implicarea în comunitate sunt cel mai bine reprezentate în această perioadă. Una cu multe încercări pentru cadrele medicale, care sunt expuse la eforturi psihice și fizice de neimaginat. Ne gândim la medicii noștri și la cum putem veni cel mai bine în sprijinul lor cu produsele noastre, astfel încât să se simtă protejați. Mai mult decât atât, credem în puterea gândurilor bune, de aceea odată cu suplimentele alimentare, vor ajunge la medici și mesajele strânse pe pagina de Facebook Alevia în campania «Gânduri de bine». Ne-am bucurat să vedem că mulți români au dat curs invitației noastre de a  transmite un mesaj de încurajare, de apreciere sau de susținere pentru cadrele medicale din țară”, spune Dr. Florin Mitocaru, Director General Alevia.

Produsele Alevia vor ajunge intr-un spital din aceste 10 orase: București, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamț, Târgoviște, Târgu Mureș, Brașov, Deva, Arad,  Baia Mare Fiecare spital va primi câte 500 de cutii cu vitamina C și 100 de cutii cu suplimentul Calciu Mangeziu+VitaminaD.

 

Scrisoare  către medici

Puterea unui gând de bine.

Noi spunem că e atât de mare încât poate fi cea mai mare forță din univers.

Știm că este o perioadă cu multe încercări, îndeosebi pentru dumneavoastră, în care prioritățile s-au schimbat total. Iar prioritatea noastră, a celorlalți, este acum să avem grijă de noi și de medicii noștri. Nu am știut cum să facem acest lucru mai bine decât oferindu-vă o parte din produsele noastre, ce folosesc puterea naturii în sprijinul oamenilor și a sănătății lor. Și pentru că suntem atât de convinși de puterea gândurilor de bine, vă invităm să citiți o parte din mesajele cu care românii au răspuns invitației noastre de vă trimite un gând bun, știind că acestea vor ajunge la dumneavoastră. Este modalitatea prin care noi dorim să vă transmitem în continuare forță, determinare și motivație de a trece cu bine împreună peste aceste încercări!

————–

“Doar împreună putem schimba povestea în una despre empatie, dragoste și respect. Așa cum voi sunteți acolo pentru noi în fiecare zi, neobosiți și neînfricați, să știți că și noi suntem aici pentru voi. Mulțumim pentru dăruire și implicare.”

“Știm că și voi aveți copii, parteneri, părinți și bunici pe care acum îi lăsați singuri pentru noi. Știm că aveți sufletele rupte în două pentru noi. Știm că atunci când simțiți că nu mai puteți, trebuie să mai puteți un pic. Mulțumim. Sunteți îngerii noștri păzitori!”

“Sunt mici diferențe între oameni, dar micile diferențe fac minuni. Astăzi, voi faceți diferența. Toți ceilalți vă aplaudăm și vă susținem cu câte un gând bun.”

“Să vă amintiți că suntem aici, împreună, mereu cu gândul la voi și la cum putem să vă sprijinim mai bine. Vă mulțumim pentru că ne faceți să credem din nou în eroi!”

“Fiți puternici și vom fi și noi. Fiecare atingere de mână sau îmbrățișare pe care le vom putea avea la un moment dat, vor fi datorită vouă.”

“Vă mulțumim pentru efortul și curajul de care dați dovadă! Noi vă ajutăm și #stamacasa. Împreună putem să ne facem bine.”

“Sunteți niște eroi! Vă mulțumim pentru curajul de care dați dovadă! Multă sănătate și putere!”

“De săptămâni întregi, gândurile noastre se îndreaptă către voi, cei din linia întâi. Sperăm să simțiți cât sunt de puternice și de sincere și să vă ofere tăria atunci când simțiți că nu mai puteți. Vă mulțumim!”

“Vă susținem și ne rugăm pentru voi, cei din Linia1! Vă mulțumim pentru curajul de care dați dovadă ! Doamne ajută! Totul va fi bine! ❤️ ?”

“Respect! Ne rugăm zilnic pentru voi și familiile voastre!”

“Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere pentru tot ce faceți, respect!! Ne rugăm pentru voi și familiile voastre!!!??”

“Vă mulțumim pentru sacrificiul făcut, pentru aproapele! RESPECT.”

“Doamne ajută! Să vă dea Dumnezeu putere de muncă, înțelepciune și sănătate!”

“Putere, curaj, tenacitate! Avem încredere în voi! Suntem alături de voi!”

“Să fiți sănătoși! Vor veni și vremuri mai bune!”

“Doamne ajută! Curaj și putere!”

“Domnul să fie cu voi toți ! ?”

“Respect, curaj și Doamne ajută!!”

“Multă sănătate, putere de muncă și gândurile noastre bune să fie alături de dumneavoastră.”

“Să fiți sănătoși! Respect”

“Dumnezeu să vă ajute!!”

“Sa fiți sănătoși și cu putere de muncă. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, cei bolnavi, vă mulțumim din suflet.”

“Să aveți grijă de voi! Multă sănătate și putere! Noi stăm cuminți acasă și suntem cu sufletul alături de voi!!!?‍♀️❤”

“Prima impresie pleacă din camera de gardă … și primele mulțumiri. Să vă dea Dumnezeu multă, multă sănătate, tuturor.”

“Doamne ajută, cu respect pentru dumnevoastră. Mulțumim, o zi binecuvântată de Bunul Dumnezeu la totă lumea.”

“Multă sănătate și putere sș lupte cu acest virus. Sărbători luminate!”

“Se apropie sărbătorile Pascale și este normal ca orice om să fie mai bun. Și suntem datori să urăm multa sănătate și putere la toate cadrele medicale, mai ales pentru cei din liniea întâi; să aveți un Paște fericit, cu voia lui Dumnezeu. Vă apreciez și vă respect.”

“Sunteți îngerii noștri pazitori! Sunteți trimișii Domnului nostrum pe pământ!!! Dumnezeu să vă dea putere și multă sănătate, iar familiilor voastre răbdare, înțelepciune și mândrie!!!”

“Vă doresc tuturor sănătate!”

“Doamne, ai milă de toate cadrele medicale și fii tu medicul pentru omenire și pentru medicii bolnavi.”

“Putere, sănătate, să aveti grijă de voi să puteti să aveti grijă de noi si de cei dragi vouă! Vă apreciez dintotdeauna, nu doar acum, acum doar mai mult ca oricând!?❤?”

“Dumnezeu să le dea putere de muncă și să-i ferească de rău. Respect!!!”

“Dumnezeu să fie cu voi în această misiune deosebită! Aveți o menire special, de a salva oameni! Vă dorim sănătate și putere de muncă! Dumnezeu să vă binecuvânteze, salvatorii noștri!”