Susțin alimentația echilibrată
Disponibilitate: În stoc
500g
10.24 Lei
Grâul este un aliment de bază, folosit în regimurile alimentare, în diete dar și pentru menținerea sănătății. Este cel mai obișnuit tip de cereală. Fulgii de grâu conțin minerale esențiale cum ar fi: calciu, sodiu, potasiu sau magneziu, având efecte benefice asupra organismului. Pe lângă minerale, fulgii de grâu conțin și carbohidrați, fibre dietetice și o cantitate importantă de proteine.
Fulgi de grâu 100%.
Se pot consuma cu apă fierbinte, iaurt, lapte, fructe, miere sau în alte combinații sănătoase, după preferințe.
Atenție
Poate conţine urme de gluten, arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan și soia.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisă pe spatele ambalajului.
Grâul este un aliment de bază, folosit în regimurile alimentare, în diete dar și pentru menținerea sănătății. Este cel mai obișnuit tip de cereale. Boabele de grâu, constând din tărâțe, în stratul exterior, germeni de grâu și endosperm, în partea interioară, constituie o sursă importantă de energie. Grâul provine din sud-vestul Asiei, dar astăzi este una dintre cele mai răspândite culturi de cereale. Se folosește în primul rând pentru produse de coacere, cum ar fi pâine, covrigi, prăjituri și brioșe. Fulgii de grâu conțin minerale esențiale cum ar fi: calciu, sodiu, potasiu sau magneziu, având efecte benefice asupra organismului. Pe lângă minerale, fulgii de grâu conțin și carbohidrați, fibre dietetice și o cantitate importantă de proteine.
+
Comenzi telefonice
0755155983
Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei
Produs in Romania
cu garantia calitatii europene