-35%

Heparepar 30 comprimate

 Ficat sănătos, la 100%

Disponibilitate: În stoc

30 comprimate

41.30 Lei 26.84 Lei

Adauga in cos
 • DESCRIERE
 • INGREDIENTE
 • EFECTE
 • ADMINISTRARE

Heparepar – hepatoprotector puternic și complex cu trilpă acțiune care protejează ficatul, regenerează celulele hepatice și ajută la detoxifierea acestuia. Conține 19 ingrediente active: extracte standardizate din plante, ciuperci, alge, L-Metionină și Colină, dozate optim pentru eficiență terapeutică maximă.

Beneficii:

 • Protejează ficatul de factorii nocivi
 • Regenerează celulele hepatice
 • Susține funcția de detoxifiere a ficatului
 • Stimulează metabolismul grăsimilor din ficat
 • Favorizează producția de bilă
 • Redă tonusul și vitalitatea, în caz de oboseală.

Armurariu

Ce beneficii aduce consumul de armurariu pentru ficat?

Oferă protecție împotriva leziunilor hepatice

Armurariul este o plantă recunoscută pentru beneficiile pe care le are pentru ficat.

Principala substanță activă din armurariu este silimarina, un complex de flavonoide cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii care protejează ficatul împotriva leziunilor cauzate de substanțe toxice, alcool și medicamente.

Armurariul reduce inflamația și întărește membrana celulelor hepatice, făcându-le mult mai rezistente la daune.

Riscul de leziuni hepatice este astfel diminuat considerabil.

Stimulează regenerarea hepatică

Armurariu este o plantă benefică mai ales pentru persoanele care suferă de diverse boli hepatice cronice sau de leziuni hepatice.

Silimarina ajută la stimularea regenerării celulelor hepatice, contribuind la refacerea funcției hepatice și la îmbunătățirea stării generale a ficatului.

Mai mult decât atât, armurariul sprijină ficatul în procesul de detoxifiere prin creșterea fluxului biliar și eliminarea substanțelor toxice sau a toxinelor din organism.

Această plantă poate fi folosită și în scop preventiv, mai ales de către persoanele care sunt predispuse la afecțiuni precum hepatită, ciroză hepatică sau ficat gras non-alcoolic.

Studiile au arătat că un consum regulat de silimarină ajută la scăderea nivelului de enzime hepatice de tip ALT și AST (indicatori importanți ai funcției hepatice care pot crește în cazul unor leziuni hepatice).

Are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii

Armurariul este un antioxidant eficient ce neutralizează radicalii liberi și protejează celulele hepatice împotriva daunelor oxidative.

Nu mai este un secret faptul că expunerea frecventă la substanțe toxice (cum ar fi alcoolul și medicamentele) pot crește nivelul radicalilor liberi și pot afecta negativ celulele hepatice.

De cealaltă parte, proprietățile antiinflamatorii ale acestei plante reduc inflamația de la nivelul ficatului, țin sub control leziunile hepatice, stopând astfel evoluția bolilor hepatice.

Anghinare

Care este acțiunea anghinarei la nivelul ficatului?

Sprijină detoxifierea ficatului

Ficatul este organul esențial în procesul de detoxifiere a organismului, funcția sa principală fiind de a metaboliza toxinele și de a le elimina din corp.

Anghinarea ajută ficatul în acest proces, compușii bioactivi stimulând producția de bilă și sprijinind funcția hepatică în procesul de detoxifiere.

Mai mult decât atât, planta de anghinare are un efect benefic și asupra sănătății digestive, contribuind la ameliorarea balonării, flatulenței și a stărilor de indigestie.

Prin îmbunătățirea digestiei, presiunea asupra ficatului este redusă, iar sănătatea organismului este menținută pe termen lung.

Rezultatul acțiunii anghinarei asupra ficatului: te vei simți mai bine, vei avea mai multă energie și nu te vei mai confrunta cu indigestie.

Sprijină funcția hepatică normală

Consumul regulat de plante de anghinare ajută la menținerea funcției hepatice normale prin stimularea fluxului biliar și a procesului de digestie a grăsimilor.

Acest lucru ajută la prevenirea afecțiunilor hepatice și la menținerea colesterolului în limite normale.

Studiile au arătat faptul că anghinarea poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sânge, lucru ce ajută nu doar la menținerea stării de sănătate a ficatului, ci și la diminuarea riscului de apariție a bolilor de inimă (multe dintre ele provocate de colesterolul ridicat).

Sprijină procesul de regenerare celulară

La fel ca armurariul, anghinarea joacă un rol important în regenerarea celulelor hepatice și în refacerea țesutului hepatic deteriorat.

Anghinarea este deseori recomandată persoanelor care suferă de afecțiuni hepatice tocmai pentru că ajută la îmbunătățirea funcției ficatului și grăbește procesul de recuperare.

Cercetările au arătat că anghinarea ajută și la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a inflamației, iar acest lucru poate fi benefic în prevenirea și tratarea unor afecțiuni hepatice cum ar fi hepatita, ciroza hepatică sau ficatul gras.

Păpădie

De ce este păpădia o plantă cu acțiune benefică asupra ficatului?

Are efect diuretic

Păpădia este o plantă ce a fost folosită de-a lungul vremii în medicina tradițională, în special pentru efectele benefice asupra sănătății ficatului.

Păpădia are un efect diuretic și laxativ și ajută la eliminarea toxinelor din ficat și din tot corpul.

Contribuie în acest fel nu doar la sănătatea ficatului, ci sprijină și sănătatea tractului urinar.

Cu toate acestea, trebuie să menționăm faptul că un consum excesiv de păpădie poate duce la o pierderi de potasiu și la alte dezechilibre minerale.

Heparepar conține doza optimă de extract de păpădie, deci nu trebuie să îți faci probleme din acest punct de vedere.

Stimulează producția de bilă

Păpădia stimulează producția de bilă din ficat și ajută la descompunerea grăsimilor și la eliminarea substanțelor toxice din organism.

Prin stimularea producției de bilă, păpădia sprijină funcția hepatică și în același timp facilitează digestia.

Bila este esențială pentru digestia grăsimilor, iar prin efectul său stimulator, păpădia susține procesul de digestie și absorbția grăsimilor, dar și a altor substanțe nutritive.

În momentul în care digestia este îmbunătățită, riscul de acumulare a toxinelor și de inflamație la nivelul tractului digestiv și a ficatului este redus considerabil.

Previne apariția bolilor hepatice

Studiile au arătat că păpădia are un efect antioxidant care elimină stresul oxidativ din organism și protejează mult mai bine celulele.

Acest lucru contribuie la prevenirea bolilor hepatice de tipul hepatitelor, cirozelor hepatice sau a ficatului gras.

Mai mult decât atât, consumul regulat de păpădie ajută la reducerea nivelului de grăsimi de la nivelul ficatului, iar acest lucru duce la o diminuare a riscului de dezvoltare al bolilor hepatice asociate cu acestea (ficatul gras non-alcoolic).

Păpădia poate fi folosită și pentru tratarea acestor afecțiuni, însă nu poate înlocui tratamentul convențional prescris de un medic, în urma stabilirii unui diagnostic în acest sens.

Spirulina

De ce este benefică spirulina în procesul de regenerare și detoxifiere a ficatului?

Susține procesul de detoxifiere

Spirulina este o algă bogată în nutrienți, utilă în procesul de detoxifiere a ficatului tocmai datorită compoziției sale și a proprietăților antioxidante și antiinflamatorii.

Prin furnizarea de nutrienți esențiali (proteine, vitamine și minerale), spirulina susține procesul de detoxifiere a ficatului.

Substanțele nutritive sunt necesare pentru o funcționare optimă a enzimelor hepatice implicate în detoxifierea și metabolizarea substanțelor toxice.

Mai mult decât atât, spirulina are capacitatea de a se lega de metale grele și de alte toxine din organism și de a facilita eliminarea lor prin intermediul tractului digestiv.

Acest lucru ajută și la reducerea încărcăturii toxice a ficatului și la menținerea sănătății sale.

Reduce inflamația din organism

Știai că inflamația cronică afectează în mod negativ ficatul și îngreunează procesul de detoxifiere?

Spirulina are proprietăți puternice antiinflamatorii care ajută la reducerea inflamației și la îmbunătățirea funcției hepatice.

Inflamația poate împiedica și procesul de regenerare a celulelor hepatice, iar în cazul persoanelor care suferă de boli hepatice, inflamația poate agrava leziunile hepatice.

Spirulina poate reduce inflamația nu doar de la nivelul ficatului, ci din întregul organism, iar acest lucru duce la o funcționare optimă a organelor.

Are proprietăți antioxidante

Spirulina conține antioxidanți puternici care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor hepatice.

Acest lucru este benefic mai ales în procesul de tratare a leziunilor hepatice și de stimulare a regenerării celulelor hepatice.

Proprietățile antioxidante joacă un rol important și în susținerea sistemului imunitar, iar o imunitate puternică poate avea un impact pozitiv asupra funcției hepatice.

Heparepar este un hepatoprotector pe bază de silimarină, anghinare, păpădie și spirulină care contribuie la menținerea sănătății ficatului și la regenerarea celulelor hepatice.

Poate fi folosit atât în mod preventiv, cât și sub formă de tratament complementar celui clasic pentru diferite afecțiuni hepatice.

Dacă urmezi un tratament pentru hepatită, steatoză hepatică sau pentru alte boli de ficat, îți recomandăm să discuți cu medicul tău despre beneficiile pe care Heparepar le poate avea asupra sănătății tale.

 

Ingrediente per 2 comprimate:

 • Extract de Armurariu 300mg standardizat 80% silimarină și 30% silibină;
 • Extract de Anghinare 240mg standardizat 2,5% cinarină;
 • Colină 200mg;
 • Extract de Păpădie 160mg;
 • Mix de ciuperci 100mg (Maitake/Grifola frondosa, Shiitake/Lentinula edodes, Cordyceps sinensis, Coama leului/Hericium erinaceus, Agaricus blazei, Chaga/Inonotus obliquus, Păstrăv de fag/Pleurotus ostreatus);
 • L-metionină 100mg;
 • Spirulină 25mg standardizată 60% proteine;
 • Extract de Chondrus 20mg;
 • Extract de Kelp 20mg;
 • Extract de Wakame 15mg;
 • Chlorella 10mg standardizată min. 50% proteine;
 • Extract de Astaxanthin 5mg standardizat 2,5% astaxantină;
 • Extract de Fucus 5mg standardizat 20% fucoidan.

 

Mențiuni de sănătate

 • Susţine sănătatea ficatului (Armurariu, Anghinare, Colină, Păpădie)
 • Susţine metabolismul normal al homocisteinei (Colină)
 • Regenerează celulele hepatice (Armurariu)
 • Adjuvant în afecţiuni gastrointestinale (Anghinare, Păpădie, Mix ciuperci)
 • Susţine sistemul imunitar (Mix ciuperci, Spirulină, Chlorella)
 • Adjuvant în controlul greutăţii (Spirulină, Mix ciuperci)
 • Redă tonusul și vitalitatea, util în caz de oboseală (Spirulină)
 • Favorizează producţia de bilă (Armurariu).

 

Adulţi: câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, după masă.
Copii cu vârste peste 12 ani: 1 comprimat pe zi, după masă sau la recomandarea specialistului.

Atenţie
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani, persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, utilizarea se face doar la recomandarea specialistului. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Deoarece produsul conţine ingrediente naturale, pot exista variaţii privind culoarea, mirosul sau aspectul, de la un lot la altul.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Armurariu / Silimarina /Milk thistle

Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu in tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Contribuie la functionarea normala a ficatului, influentand favorabil functia de detoxifiere a acestuia. Contribuie la protejarea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi, stresului, alcoolului, radiatiilor UV si a poluarii. Contribuie la mentinerea sanatatii inimii si la reglarea cantitatii de zahar din organism. Produsele pe baza de milk thistle contribuie la functia de digestie si de purificare a organismului.

+

Anghinare

Anghinarea (Cyanara scolymus) este o planta ierboasa de origine mediteraneana, cunoscuta inca din timpuri stravechi pentru beneficiile sale pentru sanatate si proprietatile medicinale importante. Sustine functia antitoxica a ficatului si regenerarea celulelor hepatice. Sustine secretia biliara, favorizand o digestie usoara. Mentine silueta dorita prin scaderea acumularilor de tesut adipos, favorizand senzatia de satietate. Contribuie la metabolismul energetic normal si confera vitalitate si o stare de bine organismului. Ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

+

Spirulina

Spirulina este o microalga de culoare verde-albastruie originara din Africa şi America Centrala şi de Sud. Aceasta este foarte bogata in proteine, aminoacizi esentiali, vitamina B12, vitaminele D, E, K, calciu, crom, cupru, iod, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu si zinc. Creste energia si vitalitatea imbunatatind activitatea fizica si mentala. Adapteaza organismul la stres datorita proprietatilor adaptogene. Linisteste si calmeaza sistemul nervos. Reduce stresul, oboseala si revigoreaza organismul. Imbunatateste performanta sexuala. Sustine tonusul fizic si psihic si imunitatea organismului. Favorizeaza senzatia de satietate. Combate procesele de imbatranire prematura. Poate creste performantele sportive.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

ARTICOLE RECOMANDATE

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene