Melissa 60 comprimate

Reglează activitatea sistemului nervos

Disponibilitate: În stoc

60 comprimate

90.03 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

Melissa sau Roinița este una dintre cele mai valoroase plante pentru managementul stresului, asigurarea stării de bine și a relaxării organismului. Efect benefic în reglarea activității sistemului nervos. Eficiența sa a fost dovedită prin numeroase studii, care au constatat o diminuare semnificativă a manifestărilor asociate stresului după numai două săptămani de administrare.

Recomandat ca adjuvant în:
• Nervozitate, anxietate, tulburări nervoase, perioade depresive, epuizare nervoasă și surmenaj
• Instabilitate emoțională, comportament obsesiv, probleme relaționale, astenie, dezordini somatice
• Stimularea memoriei, reducerea stării de agitație, combaterea tulburărilor legate de ciclul menstrual și a celor de la menopauză.

Compoziție per 3 comprimate: Extract de Roiniță 250mg standardizat 7-15% acid rozmarinic 600mg

PDF download Pentru vizualizarea completă a etichetei de produs, click aici!

• Ajută la inducerea relaxării și a stării de bine, a confortului psihic, calmului și echilibrului;
• Susține somnul profund și odihnitor;
• Efect benefic în scăderea simptomelor asociate stresului: tensiune psihică, instabilitate emoţională, astenie, tulburări digestive.

Câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Atenție
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentaţie diversificată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului, precum și femeilor gravide sau care alăptează și cele care doresc să rămână însărcinate trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Melissa / Roinita

Roinita (Melissa officinalis L.) este o planta perena din genul Melissa, familia Labiatae, originara din Europa meridionala, care se aseamana cu urzica moarta. Aceasta contine ulei eteric, citral, citronelol, taninuri, rasini, saponine, acid succinic, cafeic, vitamina C, geraniol si un principiu amar. Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului. Sustine somnul profund si odihnitor. Este benefic pentru scaderea simptomelor asociate stresului.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene