Sirop pentru somn 150 ml

Mixul de passiflora, hamei și valeriana induce somnul.

Disponibilitate: În stoc

150ml

38.84 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

Siropul pentru somn are în compoziție extracte standardizate din plante care contribuie la diminuarea stărilor de agitație, acționând asupra calității somnului, oferind un somn liniștit, fără treziri în timpul nopții. Asocierea plantelor din sirop induce organismului o stare de bine și relaxare.

Recomandat ca adjuvant în:
• Tulburări de somn: insomnie de inducție, treziri în timpul nopții, somn cu intermitente
• Insomnii provocate de anxietate, depresie, alcoolism, modificări hormonale
• Schimbări de fus orar.

Compoziție per 10ml: Extract de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) 194mg standardizat 4% flavonoide, extract de Valeriană (Valeriana officinalis) 194mg standardizat 0,8% acizi sesquiterpenici, extract de Roiniță (Melissa officinalis) 194mg standardizat 3% acid rozmarinic, extract de Hamei (Humulus lupulus) 130mg standardizat 0,3% rutin.

• Ajută la inducerea calmului și somnului
• Ajută la inducerea relaxării
• Ajută la menținerea unui somn sănătos
• Pentru insomnii și sănătate mentală
• Ajută la susținerea relaxării și bunăstării psihice
• Ajută la scăderea iritabilității

Copii 3-7 ani: 1 linguriță (5ml) de 3 ori pe zi.
Copii 8-14 ani: 1 linguriță (5ml) de 4-5 ori pe zi.
Copii de peste 14 ani și adulți: 6 lingurițe (30ml) pe zi.

Atenție
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. Contraindicat persoanelor cu hiperglicemie sau/și diabet. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Femeile însărcinate sau care alăptează precum și cele care doresc să rămână însărcinate trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și de căldură. Produsul nu provoacă dependență și nu are efecte diurne. A se agita produsul înainte de administrare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 45 de zile.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Passiflora

Passiflora, numita si floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) este o planta agatatoare originara din America de Sud. Aceasta contine flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, acid clorogenic, ulei volatil si alcaloizi. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Sprijina sanatatea sistemului nervos. Are efect calmant in situatii tensionate.

+

Valeriana

Valeriana (Valeriana officinalis) este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae. In scop terapeutic se recolteaza rizomii, stolonii si radacinile. Valeriana contine ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substante terpenoide, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri si rasini. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Ajuta la mentinerea calmului in caz de iritabilitate. Contribuie la normalizarea tensiunii psihice si stresului.

+

Melissa / Roinita

Roinita (Melissa officinalis L.) este o planta perena din genul Melissa, familia Labiatae, originara din Europa meridionala, care se aseamana cu urzica moarta. Aceasta contine ulei eteric, citral, citronelol, taninuri, rasini, saponine, acid succinic, cafeic, vitamina C, geraniol si un principiu amar. Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului. Sustine somnul profund si odihnitor. Este benefic pentru scaderea simptomelor asociate stresului.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene