5-HTP plus 90 comprimate

Antidepresiv natural

Disponibilitate: În stoc

90 comprimate

157.37 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

Produsul este extrem de benefic pentru liniștirea sistemului nervos, inducerea confortului psihic și hrănirea fibrei nervoase. 5-HTP (l-5-Hidroxitriptofan) este un aminoacid precursor al serotoninei, numită „substanţa fericirii” întrucât este responsabilă de starea de bine psihic. De aceea, 5-HTP este cel mai puternic antidepresiv natural. Alevia folosește 5-HTP natural, extras din planta Griffonia. Induce calm, relaxare și poftă de viaţă. Stimulează memoria și reglează apetitul alimentar. Lipsa serotoninei poate sta la baza depresiilor, a stărilor anxioase și a tulburărilor somnului. Valeriana și passiflora sunt plantele esenţiale pentru liniștire și calmare. Sunt eficiente ca anxiolitic, sedativ ușor și calmant. Magneziul și vitamina B6 întăresc și hrănesc nervii, calmând terminaţiile nervoase stresate, hiperactive.

Recomandat ca adjuvant in:

  • Nervozitate, anxietate, agitație, depresie, emotivitate, atac de panică, astenie și insomnie; ușor sedativ
  • Hipertensiune arterială și palpitații cardiace; reducerea durerilor cronice de cap
  • Migrene, dificultăți de concentrare
  • Ameliorarea simptomelor fibromialgiei.

Compoziție per 3 comprimate: Extract de Griffonia (Griffonia simplicifolia) 700mg standardizat 30% 5-HTP, extract de Valeriana (Valeriana officinalis) 200mg standardizat 0,7% acid sesquiterpenici, extract de Passiflora (Passiflora incarnata) 200mg standardizat 4% flavonoide, Magneziu (citrat de magneziu 937,5mg) 150mg, Vitamina B6 4,2mg.

• Ajută la menținerea unui nivel normal de serotonină, neurotransmițător care poate îmbunătăți starea de spirit (Griffonia)
• Contribuie la susținerea echilibrului emoțional și a stării de bine generale, în caz de tensiune și stres (Griffonia și Valeriană)
• Susține relaxarea (Passiflora)
• Contribuie la menținerea sănătății psihice (Magneziu și Vitamina B6)
• Ajută la menținerea unui somn normal (Valeriană și Passiflora)
• Ajută la reducerea aportului caloric (Griffonia).

Câte un comprimat de 3 ori pe zi, dimineața, la prânz și seara, preferabil pe stomacul gol sau la recomandarea medicului.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Griffonia 5-HTP

5-HTP (l-5-Hidroxitriptofan) este o substanta naturala extrasa din semintele plantei medicinale Griffonia simplicifolia. Acesta este un aminoacid cu rol esential in producerea serotoninei "hormonul fericirii". Ajuta la mentinerea unui nivel normal de serotonina, neurotransmitator care poate imbunatati starea de spirit. Ajuta la inducerea starii de calm si relaxare.

+

Valeriana

Valeriana (Valeriana officinalis) este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae. In scop terapeutic se recolteaza rizomii, stolonii si radacinile. Valeriana contine ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substante terpenoide, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri si rasini. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Ajuta la mentinerea calmului in caz de iritabilitate. Contribuie la normalizarea tensiunii psihice si stresului.

+

Passiflora

Passiflora, numita si floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) este o planta agatatoare originara din America de Sud. Aceasta contine flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, acid clorogenic, ulei volatil si alcaloizi. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Sprijina sanatatea sistemului nervos. Are efect calmant in situatii tensionate.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

ARTICOLE RECOMANDATE

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene