Nocturn 30 comprimate

Induce somnul. Combate insomnia

Disponibilitate: În stoc

30 comprimate

36.58 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

Nocturn induce starea de relaxare necesară instalării somnului și influențează pozitiv calitatea sa. El conține o formulă din substanțe active verificate prin studii clinice efectuate pe plan european: valeriana, passiflora, hamei. Valeriana este cea mai cunoscută și utilizată plantă cu efect sedativ. Într-un studiu șțiintific controlat, administrarea valerianei a arătat ca pacienții se simteau semnificativ mai odihniți la trezire, resimțeau o mai bună calitate a somnului și ziua se simteau mai puțin obosiți. Passiflora are efect tranchilizant și liniștește nervozitatea excesivă, anxietatea și stările depresive. Dintre multiplele atribute ale hameiului, cea mai importantă este puterea de a induce somnul si echilibrul senzorial. Fiecare plantă acționează asupra diverselor faze ale somnului, completându-se.

Recomandat ca adjuvant în:
• Tulburări de somn: insomnie de inducție, treziri în timpul nopții, somn cu intermitente
• Insomnii provocate de anxietate, depresie, alcoolism, modificări hormonale
• Schimbări de fus orar
• Reducerea hiperexcitabilității sexuale ți a tendinței de ejaculare precoce.

Compoziție per comprimat: Extract de Valeriana (Valeriana officinalis) 120mg standardizat 0,9% acid valerenic, extract de Passiflora (Passiflora incarnata) 50mg standardizat 4% flavonoide, extract de Hamei (Humulus lupulus) 50mg standardizat 0,3% rutin.

• Ajută la menținerea unui somn de bună calitate (Valeiana, Passiflora și Hamei);
• Contribuie la inducerea stării de relaxare (Valeriana și Passiflora);
• Ajută la menținerea calmului în caz de iritabilitate (Valeriana).
• Influențează pozitiv durata și profunzimea somnului.

2 comprimate cu 1 ora înainte de culcare.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Valeriana

Valeriana (Valeriana officinalis) este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae. In scop terapeutic se recolteaza rizomii, stolonii si radacinile. Valeriana contine ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substante terpenoide, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri si rasini. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Ajuta la mentinerea calmului in caz de iritabilitate. Contribuie la normalizarea tensiunii psihice si stresului.

+

Hamei

Hameiul (Humulus lupulus) este o planta ierbacee, originara din emisfera nordica, a carei floare contine fitoestrogeni, tanini si rasina. Acesta are actiune usor sedativa, antibacteriana, antispastica si anafrodisiaca. Este indicata in tratamentul insomniilor. Regleaza secretia gastrica si activitatea intestinala.

+

Passiflora

Passiflora, numita si floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) este o planta agatatoare originara din America de Sud. Aceasta contine flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, acid clorogenic, ulei volatil si alcaloizi. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Sprijina sanatatea sistemului nervos. Are efect calmant in situatii tensionate.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene