Valerinal 20 comprimate

Induce somnul

Disponibilitate: În stoc

20 comprimate

26.54 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

Valeriana este cea mai cunoscută și utilizată plantă cu efect sedativ. Induce starea de relaxare necesară instalării somnului.

Compoziție per comprimat: Extract de Valeriană (Valeriana officinalis) 180mg standardizat 0,7-0,9% acid valerenic.

• Susține starea de relaxare necesară instalării unui somn profund și odihnitor, cu reale funcții regeneratoare.

2 comprimate cu 30-60 minute înainte de culcare.

Atenție
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani, persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează și copiilor sub 14 ani, utilizarea se face doar la recomandarea specialistului. A se utiliza cu prudenţă în caz de insuficienţă hepatică. Poate interacţiona cu medicamente cu efect sedativ/antidepresiv la utilizare concomitentă. Produsele pe bază de fier se utilizează la un interval de 1-2 ore faţă de cele cu Valeriană. Poate afecta reflexele conducătorilor auto și ale persoanelor care manipulează utilaje. Nu se recomandă consumul de alcool în timpul utilizării acestui produs. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Deoarece produsul conţine ingrediente naturale, pot exista variaţii privind culoarea, mirosul sau aspectul, de la un lot la altul.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Valeriana

Valeriana (Valeriana officinalis) este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae. In scop terapeutic se recolteaza rizomii, stolonii si radacinile. Valeriana contine ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substante terpenoide, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri si rasini. Ajuta la mentinerea unui somn de buna calitate. Contribuie la inducerea starii de relaxare. Ajuta la mentinerea calmului in caz de iritabilitate. Contribuie la normalizarea tensiunii psihice si stresului.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene