Antigripol 20 comprimate

Luptă împotriva răcelii și a gripei cu extractele de salcie, echinacea și măceșe

Disponibilitate: În stoc

20 comprimate

27.08 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

Salcia susține sănătatea organismului în sezonul rece, iar Echinacea susține imunitatea și rezistența naturală a organismului. Măceșele sunt bogate în vitamina C și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Recomandat ca adjuvant în:

  • Raceală, gripă și simptomele asociate acestora
  • Dureri de gât, febră
  • Sinuzită, rinofaringită, laringită, bronșită, pneumonie.

Compoziție per comprimat: Extract de Salcie (standardizat 2,5% salicină) 100mg , extract de Echinacea purpurea (standardizat 4% polifenoli ) 80mg , extract din fructe de Măceșe (Rosa canina cu 50% Vitamina C ) 60mg.

• Contribuie la reducerea manifestărilor asociate răcelii
• Susține sănătatea organismului în sezonul rece (Salcia)
• Susține imunitatea și rezistența naturală a organismului (Echinacea)
• Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (Măceșe)

Câte 2 comprimate de 3 ori pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Salcie

Salcia este un gen de planta din familia Salicaceae. In scop terapeutic se foloseste scoarta ramurilor tinere, frunzele si florile de tip masculin care contin o cantitate importanta de ceara, vitamine, celuloza, rasini si oxalati. Aceasta are proprietati antireumatice, antiinflamatoare, analgezice, sedative, antipiretice, tonice si astringente. Contribuie la sustinerea rezistentei organismului in sezonul rece. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Sustine sanatatea articulatiilor.

+

Maces

Macesul (Rosa canina) este unul dintre cei mai cunoscuti arbusti medicinali. In principal acesta contine acid ascorbic, adica vitamina C, dar si cantitati importante de carotenoizi, precursori ai vitaminei, vitamine B1, B2, PP şi K. Sustine sanatatea tractului respirator, calmant pentru gat si caile respiratorii. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Sustine rezistenta organismului in timpul sezonului rece sau in perioadele intersezoniere. Fortifica tonusul general al organismului. Sustine capacitatea de rezistenta a organismului la conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala. Sustine capacitatea organismului de adaptare la situatiile stresante.

+

Echinacea

Echinacea (Echinacea augustifolia) este o planta perena folosita de sute de ani ca remediu in medicina traditionala. Aceasta contine ulei volatil, polizaharide, rasini, glucozide antibacteriene si antivirale. Echinacea forte contribuie la sanatatea sistemului respirator superior in timpul sezonului rece. Contribuie la confortul respirator, calmant pentru gat, faringe si pentru corzile vocale. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Constituie o sursa de antioxidanti.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene