Vitamina C Naturală 1000mg Solubil 15 plicuri

Crește imunitatea organismului. Formulă 100% naturală, cu biodisponibilitate maximă

Disponibilitate: În stoc

15 plicuri solubile

62.02 Lei

Adauga in cos
 • DESCRIERE
 • INGREDIENTE
 • EFECTE
 • ADMINISTRARE

Vitamina C Naturală 1000mg este un produs 100% natural, special conceput pentru a asigura sănătatea organismului în sezonul rece. Susține sistemul imunitar și contribuie la prevenirea răcelii și tusei, joacă un rol important în apărarea împotriva bacteriilor și a virusurilor.

Fitocomplexul obţinut din extractul din fructe de măceș (Rosa canina) conţine 1000mg Vitamina C naturală (standardizare 50%), bioflavonoide, precum și vitaminele A, B1, B2, C, K și E, în doze optime și ușor absorbabile.

Vitamina C susține producerea de celule albe din sânge și le protejează pentru a putea funcționa optim și ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Este un antioxidant puternic care susține organismul de la nivelul celular de bază și conferă energie în perioadele cu răceală sau gripă. Studiile clinice au demonstrat scăderea concentraţiei de vitamina C în timpul infecţiilor. Aportul suficient de vitamina C contracarează riscul de suprainfectare și scurtează durata episodului infecţios.

Prin comparaţie cu vitamina C de sinteză, vitamina C din sursă naturală are o biodisponibilitate superioară dată de prezenţa bioflavonoidelor din fitocomplex. Bioflavonoidele protejează vitamina C împotriva oxidării în tractul digestiv, până la absorbţia în fluxul sangvin. Forma farmaceutică de pulbere solubilă dizolvată în apă, conferă avantajul absorbţiei rapide la nivel digestiv, nefiind agresiv cu mucoasa gastrică.

Vitamina C 100% naturală obținută din extract standardizat de Măceșe se absorbe cel mai bine în organism și devine disponibilă în cel mai scurt timp, într-o cantitate foarte mare. Biodisponibilitatea ridicată reprezintă proprietatea unei substanțe active de a fi asimilată în organism, în cantitate mare, cât mai rapid. Ingredientele 100% naturale sunt compatibile cu corpul uman și generează un efect de reglare a echilibrului organismului.

Recomandat ca adjuvant în:

 • Prevenirea și tratarea răcelii și gripei
 • Infecții respiratorii
 • La bolnavii aflați in convalescență, ca tonic și stimulent general
 • Anemie
 • Efort fizic intens.

 

De ce este esențială această vitamina în sezonul rece?

Aliat în sezonul rece

Aceasta este renumită pentru proprietățile sale de stimulare a sistemului imunitar.

Este implicată în buna funcționare a celulelor imunitare, în special a celulelor albe din sânge, responsabile pentru detectarea și eliminarea agenților patogeni.

Când organismul este expus la răceli și gripe, vitamina – C ajută aceste celule imunitare să funcționeze mai eficient.

Acest lucru poate reduce riscul de îmbolnăvire și permite o recuperare mai rapidă.

Sezonul rece poate aduce un nivel crescut de stres oxidativ din cauza unor factori precum încălzirea interioară, activitatea redusă în aer liber și expunerea limitată la soare.

Vitamina – C acționează ca un antioxidant puternic, eliminând radicalii liberi dăunători care pot provoca leziuni celulare și inflamații.

Prin neutralizarea acestor radicali, ajută la prevenirea și atenuarea simptomelor răcelii și gripei comune.

Joacă un rol vital în sinteza colagenului, o proteină structurală importantă pentru menținerea sănătății pielii, a vaselor de sânge și a țesuturilor conjunctive.

În timpul sezonului rece, când vântul și umiditatea scăzută pot afecta pielea, asigurarea unui aport adecvat de vitamina-C contribuie la menținerea integrității pielii și prevenirea uscării acesteia și a iritațiilor.

Suplimentarea cu aceasta vitamina poate duce la o reducere a duratei și severității simptomelor răcelii și gripei. Chiar dacă nu împiedică în totalitate îmbolnăvirea, va face experiența mai ușor de gestionat și va scurta perioada de recuperare.

Includerea vitaminei C în gestionarea convalescenței în timpul gripei și răcelilor este susținută de contribuțiile sale multiple în special la funcția imunitară și activitatea antioxidantă.

Integrarea alimentelor sau suplimentelor bogate în vitamina-C în aceste perioade poate fi o abordare strategică pentru a atenua oboseala și pentru a promova o recuperare mai rapidă.

Grație efectelor sale imunomodulatoare, aceasta îmbunătățește producția și funcția celulelor albe din sânge, în special neutrofilele și limfocitele, componente esențiale ale răspunsului imun.

Această activitate imunitară sporită nu numai că ajută la eliminarea agenților patogeni, dar abordează și inflamația sistemică care însoțește adesea infecțiile, atenuând povara generală a organismului.

În timpul infecțiilor, organismul suferă stres oxidativ din cauza producției crescute de specii reactive de oxigen.

Acționează ca un antioxidant puternic, neutralizând aceste molecule dăunătoare și prevenind deteriorarea oxidativă a celulelor.

Prin reducerea stresului oxidativ, contribuie la menținerea integrității și funcției celulare, ceea ce, la rândul lor, ajută la combaterea oboselii asociate bolilor și la o recuperare mai rapidă.

Cum ne poate ajuta sa combatem stările de oboseală și epuizare?

Alte beneficii ale vitaminei C

Este implicată în procesul de producere a energiei din organism, contribuind la transformarea alimentelor în energie.

Un aport suficient ajută celulele să producă mai mult adenozin trifosfat, molecula care stochează și transferă energie în interiorul celulelor organismului.

Consumul de suplimente naturale alături de alimente bogate în fier poate preveni sau ameliora anemia feriprivă, întrucât vitamina-C ajută la absorbția fierului non-hem, care se găsește în surse pe bază de plante.

Ajută la accelerarea procesului de recuperare după tăieturi, arsuri și incizii chirurgicale, susținând producția de colagen și a țesuturilor conjunctive.

Consumul regulat de suplimente naturale de vitamina-C este asociat cu un risc scăzut de boli cronice, inclusiv boli de inimă, cancer și hipertensiune arterială.

Ajută, de asemenea, la reducerea producției hormonilor de stres, fiind cunoscută și pentru rolul său în gestionarea stresului și diminuarea anxietății.

Poate atenua simptomele alergiei, acționând ca un antihistaminic natural.

Ca atare, poate fi benefică pentru persoanele care suferă de alergii sezoniere.

Poate contribui la o performanță mai bună la efort prin reducerea stresului oxidativ și a leziunilor musculare în timpul activității fizice intense.

Sportivii și persoanele active pot beneficia de suplimente naturale de vitamina-C pentru a le susține antrenamentul și recuperarea.

De ce este important să consumăm Vitamina – C din sursă naturală, în doză ridicată?

Beneficiile consumului de vitamina-C din sursă naturală

Sursele naturale de vitamina-C oferă un avantaj distinct datorită gamei complementare de fitonutrienți prezente în fructe.

Acești compuși, inclusiv bioflavonoidele și carotenoidele, nu numai că îmbunătățesc absorbția vitaminei C, dar contribuie și la proprietățile sale antioxidante.

Sinergia acestor elemente creează o formă mai cuprinzătoare și biodisponibilă în comparație cu suplimentele sintetice izolate.

Măceșele, în special, se remarcă prin conținutul lor concentrat de vitamina-C.

Procesul de extracție care produce 1000 mg de vitamina-C naturală din 2000 mg de fructe de măceș arată eficiența valorificării acestui nutrient din sursa sa naturală.

Această extracție concentrată asigură obținerea unor doze mai mari de vitamină fără a recurge la alternative sintetice, promovând o abordare mai holistică și integrată a suplimentării nutriționale.

Forma naturală a vitaminei C este recunoscută de organism într-o manieră care facilitează absorbția și utilizarea optimă.

Acesta este un factor critic atunci când se iau în considerare doze mai mari, deoarece omologii sintetici pot să nu fie absorbiți la fel de eficient.

În consecință, suplimentele din sursele naturale se aliniază cu procesele biologice ale organismului, sporind eficacitatea generală.

În plus, natura solubilă în apă a vitaminei C necesită o administrare continuă și completare.

Administrarea unor doze mai mari în perioade specifice, cum ar fi în timpul bolii sau stresului fiziologic crescut, asigură că organismul are un rezervor amplu al acestui nutrient esențial.

Această abordare strategică se aliniază cu nevoile dinamice ale organismului și sprijină diferitele sale funcții, în special răspunsul imunitar și repararea țesuturilor.

Preferința pentru sursele naturale de vitamina-C, în special pentru formulele cu extract de măceșe, maximizează beneficiile pentru sănătate ale acesteia și arată rolul acesteia nu doar ca nutrient singular, ci și ca parte a unui ansamblu armonios de compuși găsiți în natură.

Vitamina-C Naturală de la Alevia oferă o cantitate de mare de Vitamina-C 100% naturală, extrasă din fructe de Măceș.

 

Extract din fructe de Măceș 2000mg standardizat Vitamina C 1000mg, aromă naturală de zmeură, sorbitol și glicozide steviolice (îndulcitori naturali).

 • Sursă bogată de antioxidanţi, contribuie la apărarea naturală a organismului
 • Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar în sezonul rece și contribuie la prevenirea răcelii și tusei
 • Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a ligamentelor, a sistemului osos, gingiilor, dinţilor și pielii
 • Contribuie la metabolismul energetic normal
 • Contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos și la menţinerea sănătăţii psihice
 • Contribuie la reducerea oboselii și extenuării

 

1-2 plicuri pe zi, în cure repetate.
Se golește conținutul plicului într-un pahar, se adaugă 100ml apă, se amestecă și se bea imediat.

Atenţie
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. Contraindicat copiilor sub 3 ani și persoanelor alergice la oricare din ingredientele prodsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, utilizarea se face numai la recomandarea specialistului. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Consumate în exces, sorbitolul și vitamina C pot avea efect laxativ. A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul perioadei de valabilitate înscrisă pe ambalaj.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Maces

Macesul (Rosa canina) este unul dintre cei mai cunoscuti arbusti medicinali. In principal acesta contine acid ascorbic, adica vitamina C, dar si cantitati importante de carotenoizi, precursori ai vitaminei, vitamine B1, B2, PP şi K. Sustine sanatatea tractului respirator, calmant pentru gat si caile respiratorii. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Sustine rezistenta organismului in timpul sezonului rece sau in perioadele intersezoniere. Fortifica tonusul general al organismului. Sustine capacitatea de rezistenta a organismului la conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala. Sustine capacitatea organismului de adaptare la situatiile stresante.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

ARTICOLE RECOMANDATE

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene