Articlar HyaluCollagen Solubil 20 plicuri

Regenerează cartilajele, crește mobilitatea și ajută la reducerea durerilor articulare

Disponibilitate: În stoc

20 plicuri solubile

107.07 Lei

Adauga in cos
 • DESCRIERE
 • INGREDIENTE
 • EFECTE
 • ADMINISTRARE

Formulă premium, complexă și concentrată cu ingrediente patentate, studiate clinic pentru efectul de regenerare a cartilajelor, creșterea mobilității articulațiilor și reducerea durerilor articulare. Articlar HyaluCollagen oferă o abordare completă, bazată pe dovezi științifice, pentru sănătatea articulațiilor, de la absorbție eficientă la stimularea biosintezei de colagen și susținere nutrițională.

Colagen Fortigel®, un ingredient cheie din Articlar HyaluCollagen solubil, reprezintă o combinație unică de peptide bioactive din colagen hidrolizat de tip I și III, de care organismul are nevoie pentru a produce colagen sănătos. Oferă o absorbție rapidă și eficientă, menține elasticitatea și flexibilitatea ligamentelor și a cartilajelor. Aceasta se datorează structurii sale moleculare unice, care permite penetrarea profundă în matricea extracelulară a articulațiilor. Acest mecanism de absorbție permite Fortigel® să acționeze direct asupra țesuturilor articulare, contribuind la regenerarea cartilajelor și reducerea durerilor.

Peptidele naturale Bioactive din Colagen Hidrolizat I, III Fortigel® oferă:
• Absorbție rapidă și eficientă în organism, parțial în formă intactă
• Asimilare în țesutul cojunctiv, datorită structurii moleculare
• Stimulare de fibroblast pentru producerea de colagen, echilibrând ceea ce se pierde prin îmbătrânire și influențele mediului.

Formula are la bază Glucozamina și Condroitina, cu rol de îmbunătățire a funcționării articulare prin consolidarea sintezei glicozaminoglicanilor articulari (polizaharide de structură care compun consistența țesutului conjunctiv, inclusiv cel din articulații). Sunt benefice pentru tratarea și prevenirea afecțiunilor articulare, acționează prin reducerea inflamației și consolidarea cartilajului.

Combinaţia de condroitină și glucozamină face durerea mai suportabilă pe termen scurt, reduce durerea genunchilor cu 20% și îmbunătăţește calitatea vieţii masurată cu indexul Lequesne (masura combinată a durerii, funcţionabiltăţii și dizabilităţii).

În plus, Articlar HyaluCollagen solubil conține și Acid hialuronic pentru păstrarea nivelului de hidratare și lubrifiere a articulațiilor, precum și extracte botanice din Harpagophytum/ Gheara diavolului, Curcumin, Boswellia care, împreună cu Viamina C au efect antiinflamator și puternic antioxidant.

Acidul hialuronic susține funcția de amortizare a șocurilor din articulații în momentul mișcării și reduce rata de pierdere osoasă prin creșterea activităţii osteoblastelor și păstrezează structurile articulațiilor bine lubrifiate.

Extractul de Boswellia are un conținut ridicat de acizi α şi β-boswellici care ajută la reducerea redorii matinale și a senzației de rigiditate musculo-scheletată dureroasă. Îmbunătățește mobilitatea articulaţiilor și este util in gestionarea simptomelor asociate cu afecţiunile articulare.

Extractul de Curcumin reduce durerea și inflamația de la nivelul articular și împiedică activitatea distructivă a osteoclastelor, are proprietăţi antioxidante și antiinflamatoare puternice.

Extract de Gheara Diavolului reduce inflamaţia și durerea asociate cu afecţiuni precum artrita și osteoartrita. Conţine compuși activi numiţi iridoizi, în special harpagozide, care au proprietăţi antiinflamatoare și analgezice.

Vitamina C participă la sinteza de colagen, susține funcționarea normală a ligamentelor și a sistemului osos

Vitamina D3 și Zincul completează formula, reglând absorbția calciului la nivelul oaselor și a mușchilor, structuri adiacente articulațiilor. În plus, au un rol crucial în menținerea sănătății articulațiilor și a sistemului osos.

 

Această combinație de ingrediente și mecanisme acționează sinergic pentru a face din Articlar HyaluCollagen o alegere superioară pentru îngrijirea articulațiilor la orice vârstă.

 

Colagen

Cum ne ajută colagenul să avem o bună elasticitate și flexibilitate la nivelul cartilajelor?

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine structurale, cu rol semnificativ în menținerea elasticității cartilajelor.

Această proteină este cea care ajută la prevenirea deteriorării și ruperii cartilajelor în momentul în care faci diferite mișcări.

Chiar dacă organismul nostru produce în mod natural colagen, procesul de îmbătrânire duce treptat (și inevitabil) la scăderea cantității și calității colagenului din structura cartilajelor.

Tocmai din acest motiv, la un moment dat vei avea nevoie de o suplimentare a colagenului din organism.

Cum acționează colagenul la nivelul cartilajelor?

Colagenul are mai mult decât un rol de protecție al cartilajelor.

El are capacitatea de a atrage și de a menține moleculele de apă în interiorul cartilajelor, iar cartilajele hidratate absorb mult mai bine șocurile și permit o mișcare mult mai fluidă a articulațiilor.

În plus, colagenul are și un rol de vindecare și reparare în cazul cartilajelor deteriorate, contribuind la formarea de noi țesuturi cartilaginoase.

Ce se întâmplă când nivelul de colagen din organism este scăzut?

Colagenul este esențial pentru sănătatea cartilajelor, iar un nivel scăzut de colagen duce la deteriorarea treptată a acestora.

Așa apar durerile, rigiditatea și inflamația de la nivelul articulațiilor.

Persoanele care au un nivel redus de colagen în organism se confruntă cu probleme de mobilitate, fiecare mișcare sau întindere fiind însoțită de un disconfort vizibil.

Cum poți crește nivelul de colagen din cartilaje?

Nivelul de colagen poate fi crescut printr-o alimentație sănătoasă, bogată în aminoacizi și vitamine necesare pentru producerea colagenului, dar mai ales cu ajutorul suplimentelor alimentare.

Este important să alegi produse de o calitate înaltă cum ar fi Articlar HyaluCollagen, care pe de o parte reprezintă o sursă de colagen patentat Fortigel®, cu asimilare ridicată și pe de altă parte stimulează producția de colagen și susține sănătatea articulațiilor datorită extractelor standardizate și a micronutrienților conținuți.

Consumat regulat, în doza recomandată, acest supliment cu colagen regenerează cartilajele și ameliorează durerile articulare.

Acid hialuronic

Cum acționează acidul hialuronic la nivel articular?

Acidul hialuronic este o altă substanță naturală cu rol important în menținerea funcționalității articulațiilor, având proprietăți excelente de lubrifiere și amortizare.

Mai exact, el este cel care permite mișcarea ușoară și fără frecare a articulațiilor.

În momentul în care cantitatea de acid hialuronic produs de organism scade, apare uzura cartilajelor și durerea articulară.

Ca și în cazul colagenului, nivelul de acid hialuronic scade odată cu vârsta – pe măsură ce îmbătrânești, organismul tău produce o cantitate mult mai mică.

De ce este important acidul hialuronic?

Acidul hialuronic, împreună cu colagenul, ajută la menținerea hidratării la nivelul cartilajelor și articulațiilor, dar și a elasticității.

Puțini știu că acidul hialuronic are și capacitatea de a stimula producția de colagen – dacă producția de acid hialuronic scade, scade și nivelul de colagen.

Această substanță ajută la reducerea inflamației de la nivelul articulațiilor, prevenind deteriorarea lor.

În cazul unei leziuni articulare, acidul hialuronic ameliorarea durerea, grăbește vindecarea și recuperarea.

În ce situații scade nivelul de acid hialuronic?

Producția de acid hialuronic poate fi încetinită în cazul procesului de îmbătrânire, dar și în multe alte situații, cum ar fi leziunile articulare, expunerea prelungită la razele UV, dieta săracă în aminoacizi, vitamine și minerale, stres oxidativ sau boli autoimune.

Dacă știi că alimentația ta nu este una sănătoasă și nu contribuie la stimularea producției de acid hialuronic, ar fi bine să iei în considerare suplimentele alimentare.

Cum poți suplimenta acidul hialuronic?

În momentul în care nivelul de acid hialuronic este scăzut, apar problemele articulare.

Poți stimula producția de acid hialuronic prin alimentație sau, mai rapid, prin suplimente alimentare de calitate.

Medicul specialist mai poate prescrie injecții cu acid hialuronic, utilizate mai ales pentru tratarea unor afecțiuni articulare, cum ar fi osteoartrita.

Ca să nu ajungi totuși în acest punct, poți începe să iei suplimente cu acid hialuronic care mențin flexibilitatea cartilajelor, articulațiilor și ligamentelor.

Glucozamină & Condroitină

Cum ne ajută Glucozamina și Condroitina să tratăm afecțiunile articulare?

Glucozamina și Condroitina sunt doi compuși naturali ai organismului ce ajută la stimularea producției de colagen și la menținerea sănătății articulațiilor.

De multe ori, medicii specialiști prescriu suplimente cu glucozamină și condroitină pentru tratarea și gestionarea afecțiunilor articulare.

Beneficiile sunt cu atât mai mari cu cât sunt administrate împreună, atât în perioada de tratament, cât și în faza de prevenție a acestor probleme medicale.

Ce este glucozamina?

Glucozamina este un carbohidrat natural care se găsește la nivelul cartilajelor și al articulațiilor, având rolul de a reduce durerea și inflamația și de a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții pentru persoanele care suferă de diverse probleme articulare.

Glucozamina contribuie la refacerea mai rapidă a cartilajelor și la regenerarea țesutului cartilaginos.

Ce este condroitina?

Condroitina este una dintre cele mai importante componente structurale ale cartilajului, ce ajută la menținerea elasticității acestuia.

Studiile ce au avut la bază condroitina, au arătat că stimulează producția de lichid sinovial, un lichid esențial pentru lubrifierea articulațiilor, care ajută la creșterea mobilității.

Alături de glucozamină, reduce rigiditatea și îmbunătățește funcționalitatea articulațiilor.

Cum acționează glucozamina și condroitina?

Glucozamina și condroitina sunt prescrise mai ales în cazul problemelor articulare pentru că acționează asupra inflamației și a durerii, ameliorându-le.

Persoanele care resimt dureri de articulații au reușit să își crească calitatea vieții cu ajutorul acestor compuși naturali.

Asta nu înseamnă însă că suplimentele ar trebui luate doar în cazul în care există vreo leziune articulară.

Glucozamina și condroitina ajută și la menținerea elasticității și rezistenței cartilajului și previne degradarea acestuia (care apare în mod natural, odată cu înaintarea în vârstă).

Mai mult decât atât, ambele substanțe stimulează producția lichidului ce ajută la lubrifierea articulațiilor, iar asta înseamnă mai multă mobilitate și ușurință în mișcare.

 

 

 • Peptide bioactive din Colagen bovin/porcin hidrolizat de tip I și III Fortigel® 5000mg
 • Glucozamină 600mg
 • Vitamina C 300mg
 • Extract de Gheara diavolului 200mg standardizat 5% harpagozide
 • Condroitină 200mg
 • Extract de Boswellia serrata 150mg standardizat 65% acizi boswellici
 • Acid hialuronic 100mg
 • Extract de Curcumin 100mg standardizat 95% curcuminoide,
 • Zinc 10mg
 • Vitamina D3 5µg
 • aromă de zmeură.
 • Stimulează formarea naturală a colagenului
 • Ajută la regenerarea naturală a cartilajelor articulare
 • Susține sănătatea și flexibilitatea articulațiilor și ligamentelor
 • Reduce durerile articulare
 • Menține mobilitatea articulațiilor și circulația la nivelul acestora
 • Contribuie la ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulațiilor, membrelor și coloanei vertebrale
 • Contribuie la menținerea sănătății articulațiilor în caz de suprasolicitare (în sporturile de performanță).

Doză zilnică: 1-2 plicuri pe zi, odată sau fracționat, de preferat dimineața.
Peste conținutul plicului se adaugă o cantitate mică de apă, suc sau ceai și se amestecă energic apoi se completează până la 100ml. Pot fi adăugate și în băuturi tip shake sau smoothies.
Pentru rezultate optime este recomandată o cură de 3- 6 luni.

Atenţie
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, utilizarea se face doar la recomandarea specialistului. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Deoarece produsul conţine ingrediente naturale, pot exista variaţii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Colagen hidrolizat

Colagenul este cea mai importanta proteina din organismul uman. Este componenta de baza a oaselor, dintilor, cartilajelor, ligamentelor si corneei (componenta a ochiului), reprezentand o zecime din greutatea totala a unei persoane si pana la 70% din piele. Mentine structura calitativa a pielii prevenind deshidratarea tesuturilor. Produsele pe baza de colagen hidrolizat intareste sistemul osos.

+

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen si ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii. De asemenea, contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale a articulatiilor. Produsele cu acid hialuronic au beneficii multiple pentru organism.

+

Glucozamina

Glucozamina este un compus care se regaseste in mod natural in organism si este formata din glucoza si aminoacizi de glutamina. Aceasta este necesara pentru a produce glicozaminoglican, o molecula folosita in formarea si repararea cartilajelor si a altor tesuturi ale corpului. Reduce durerea articulara. Ajuta la refacerea cartilajului.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

ARTICOLE RECOMANDATE

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene