Cuprins:

1. Cine suntem?
2. În ce credem?
3. Cum se aliniază valorile noastre cu tendințele actuale din sănătate?
4. Cum promovăm un stil de viață sănătos și echilibrat prin intermediul suplimentelor naturale?
5. Cum a evoluat abordarea noastră față de sănătate în ultimele trei decenii?
6. Ce planuri avem pentru a continua tradiția de excelență în sănătate?
7. De ce să faci din Alevia aliatul tău de încredere?

De-a lungul a trei decenii de dezvoltare și inovație, Alevia a devenit o prezență emblematică în industria suplimentelor alimentare.

În acest timp, am cultivat o reputație solidă, devenind sinonim cu excelența și încrederea în furnizarea de soluții care promovează sănătatea și bunăstarea.

Angajamentul nostru față de calitate, ingredientele superioare și inovația continuă ne ajută să rămânem în inimile celor ce aleg să își îmbunătățească stilul de viață prin intermediul suplimentelor alimentare naturale.

Cine suntem?

Înființată în 1994, Alevia reprezintă un pilon solid în producția de suplimente alimentare din România.

Fondată de medicul Florin Mitocaru și având o viziune holistică asupra sănătății și bunăstării, ne-am angajat de la bun început să oferim soluții eficiente pentru un stil de viață sănătos.

La Alevia, credem cu tărie în puterea vindecătoare a plantelor și în știința care susține această minunată relație.

Am făcut o misiune din a oferi produse de calitate superioară, însă accesibile, fie că e vorba despre suplimente alimentare, ceaiuri ori creme terapeutice.

Angajamentul nostru pentru calitate înseamnă aducerea laolaltă a unor elemente cheie precum ingrediente sigure și superioare calitativ, procese de producție certificate și eficiență terapeutică fundamentată științific.

Folosim extracte standardizate din plante, de până la 50 de ori mai puternice decât planta în sine, exigență care ne permite să obținem produse cu eficacitate crescută. Ingrediente precum vitaminele și mineralele sunt atent selecționate de la producători de top la nivel mondial.

Ne asigurăm, de asemenea, că fiecare componentă aduce o contribuție semnificativă la beneficiile globale ale suplimentului.

De altfel, procesul nostru de producție este certificat conform standardelor ISO 9001:2015 și ISO 22000:2018 de către Lloyd’s Register Marea Britanie, unul dintre liderii internaţionali în domeniul certificării calităţii, ce garantează calitatea și eficiența fiecărui produs Alevia.

Investițiile constante în tehnologii moderne și în baza umană de profesioniști stau la baza succesului nostru.

Fabrica din Bucovina, cu cele 7 linii de producție, reprezintă un centru de excelență unde o echipă de aproximativ 200 de oameni din 9 departamente distincte lucrează cu pasiune pentru a oferi produse superioare.

În ce credem?

Valorile Alevia reprezintă coloana de bază care ne ghidează în fiecare acțiune și decizie pe care o luăm.

Credem cu tărie că respectul, munca, empatia și pasiunea sunt fundamentale pentru construirea unei companii responsabile și orientate spre binele general.

Respect

Pentru noi, respectul nu este doar un cuvânt, ci o filosofie de business, un angajament tangibil, care ia forma unui set de acțiuni concrete pe care le întreprindem în fiecare zi.

În relația cu clienții noștri, ne străduim să ne ridicăm mereu la cele mai înalte standarde.

De aceea, în fiecare etapă a procesului de producție, calitatea stă la baza deciziilor noastre.

Respectul față de mediul înconjurător este integrat în ADN-ul nostru.

Nu ne oprim doar la a produce produse de calitate, ci ne asigurăm că acestea sunt fabricate într-un mod responsabil.

Utilizăm resursele naturii cu grijă și conștient, angajându-ne să protejăm și să conservăm mediul pentru generațiile viitoare.

Banner 7 Interior Articol 880x500 1

Muncă

Suntem mândri să producem în inima Bucovinei, într-o regiune unde munca este pusă la loc de cinste.

Fiecare membru al echipei Alevia contribuie activ, cu devotament și dedicare, pentru a livra produse de cea mai înaltă calitate care să îmbunătățească sănătatea și viața oamenilor.

Este un angajament palpabil față de calitate și un mod concret de a susține comunitatea locală prin producție și valoare.

Empatie

Ne preocupă starea ta de bine și îți suntem alături în fiecare pas al călătoriei către vitalitate și o viață bună.

Suntem adepții ideii că sănătatea este un proces continuu și că fiecare efort pentru a o îmbunătăți sau întreține contează.

Prin urmare, îți furnizăm resurse și produse care să susțină procesul tău de vindecare și sănătate continuă.

Pasiune

Este motorul nostru, un motor care a condus Alevia timp de trei decenii.

Pasiunea pentru medicină este imprimată în ADN-ul companiei, iar aceasta continuă să fie sursa care alimentează fiecare zi de muncă.

Sănătatea și binele oamenilor ne motivează să inovăm și să căutăm mereu soluții eficiente.

Încredere în natură și știință

Îmbinăm cu pricepere puterea terapeutică a naturii și progresele științifice.

Fiecare formulă Alevia este rezultatul unei înțelegeri profunde a potențialului fitologic, ceea ce se traduce printr-o atentă selecție a ingredientelor din plante și utilizarea resurselor în cel mai eficient și etic mod posibil.

Știința este, de asemenea, partenerul nostru de nădejde. Aducem în produsele noastre expertiza științifică care validează eficacitatea fiecărui ingredient.

Credem că cercetarea riguroasă și inovarea continuă sunt esențiale pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate și eficiență.

Cum se aliniază valorile noastre cu tendințele actuale din sănătate?

La Alevia, ne aliniem schimbării semnificative în percepția sănătății și credem într-o abordare holistică, ce reflectă înțelegerea faptului că starea de bine nu este izolată la nivel fizic, ci este strâns legată de echilibrul minte-corp.

Această abordare care privește individul în ansamblul său, ne orientează întreaga activitate, iar suplimentele naturale pe care le creăm au rolul de a completa nevoile nutriționale, de a consolida sistemul imunitar și de a promova deopotrivă starea de bine fizică și psihică, contribuind la echilibrul general al organismului.

Suplimentele Alevia furnizează nutrienții esențiali și substanțele active cu rol terapeutic, integrând în mod inteligent ingrediente naturale și extracte standardizate din plante.

Acest aspect devine esențial în contextul unei abordări holistice, cu accent pe recunoașterea puterii plantelor în a sprijini sănătatea generală.

Prin combinarea tradiției și a cunoașterii științifice, suplimentele alimentare devin un instrument valoros pentru promovarea echilibrului și vitalității. Înțelegerea că sănătatea nu este doar absența bolilor, ci și o stare generală de bine, ne ghidează să căutăm soluții care să ofere beneficii multiple în cadrul unei abordări holistice complete.

Cum promovăm un stil de viață sănătos și echilibrat prin intermediul suplimentelor naturale?

Banner 4 Interior Articol 880x500 10

Ca producător de suplimente alimentare certificate, suntem angajați în promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Printr-o abordare inovatoare, ne propunem să transformăm modul în care oamenii își gestionează sănătatea și bunăstarea.

Alegem cu atenție ingrediente naturale, recunoscute pentru beneficiile lor, astfel încât să aducem puterea autentică a naturii în fiecare flacon.

Formulele noastre sunt create pentru a maximiza sinergia dintre ingrediente, asigurând beneficii globale pentru sănătate, nu doar în tratarea unor simptome specifice.

În dezvoltarea produselor noastre, acordăm o atenție deosebită biodisponibilității, pentru a ne asigura că acestea sunt ușor asimilabile de către organism.

Certificările conform standardelor internaționale atestă angajamentul nostru față de calitate, iar fiecare produs Alevia este rezultatul cercetării atente, îmbinând cunoștințele tradiționale cu inovațiile moderne.

Încurajăm și susținem oamenii să adopte opțiuni alimentare inteligente și să integreze suplimentele naturale într-un stil de viață sănătos.

Prin misiunea noastră de a aduce beneficiile plantelor și ale științei în fiecare casă, ne dorim să devenim partenerul de încredere pentru fiecare persoană interesată să își optimizeze sănătatea și starea de bine.

Suntem dedicați să oferim nu doar suplimente alimentare, ci soluții complete pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Cum a evoluat abordarea noastră față de sănătate în ultimele trei decenii?

Compania Alevia s-a născut dintr-o pasiune profundă pentru sănătate, direcționându-și eforturile către a găsi răspuns concret la întrebări esențiale:

Cum pot fi oamenii mai sănătoși?

Unde pot ei găsi ajutorul naturii atunci când sunt bolnavi?

Încă de la început, Alevia a promovat suplimentele nutritive și ceaiurile ca modalități de a avea grijă de sănătate, alături de un stil de viață sănătos și simplu.

În 1994, s-a scris prima filă din istoria Alevia prin transformarea unui depozit de produse cu distribuție locală într-o fabrică de suplimente nutritive sub numele Florilex Pharmamit.

Cu investiții constante, cunoștințe din domeniul farmaceutic și mult curaj, s-a creat astfel o bază solidă pentru viitoarele realizări.

Momentul de start a fost urmat de o perioadă de creștere susținută, iar în 2005, am extins gama de suplimente nutritive și am deschis prima hală dedicată exclusiv producției lor.

Doi ani mai târziu, am făcut pași importanți pe piața românească, investind în extindere și construind o secție pentru producerea ceaiurilor din plante.

Rebrandingul din 2008 a adus o transformare la nivel de imagine prin adoptarea unei noi identități, proaspătă, puternică, distincă, transformare premiată cu Merit Award de către Rebrand 100 (USA).

Florilex Pharmamit a devenit astfel Alevia, o voce remarcabilă în susținerea sănătății holistice, sloganul “Esența vie a naturii,” fiind baza angajamentului său față de natură și calitate.

Inovarea și dezvoltarea continuă ne-au definit dintotdeauna.

În prima jumătate a anului 2017, am reușit însă să creștem ritmul mai rapid ca niciodată.

Primul pas a însemnat extinderea spaţiului de producţie, prin deschiderea a două hale noi cu o suprafaţă totală de 3000 mp.

Spaţiile au fost realocate, dedicând una din noile hale ceaiurilor și secţiilor noi, iar cealaltă devenind un depozit încăpător și ultramodern.

Al doilea pas a constat în retehnologizare: deopotrivă a secţiilor noi, cât și cele deja existente, fiind dotate cu utilaje de ultimă generaţie.

Toate aceste investiții au permis o creștere a capacității de producţie, reflectată într-o diversificare a portofoliului de produse și o creștere cantitativă a acestora.

Au fost dezvoltate noi game de produse și lansate peste 100 de produse noi: 35 sortimente din gama food, 15 siropuri, 7 produse orosolubile și 50 sortimente de ceaiuri vrac.

Gama Food a reprezentat un pas înainte, oferind alimente pentru sănătate: fructe uscate, nuci crude, semințe crude și mixuri, care să menţină echilibrul organismului pe plan fizic, psihic și spiritual.

Gama Siropuri, introdusă în aceeași perioadă, conține siropuri cu ingrediente naturale pentru adulți și copii, din extracte standardizate din plante și fructe, fiind menită să ofere soluții eficiente și pline de gust pentru susținerea sănătății.

Banner 9 Interior Articol 880x500 1

Astfel, de-a lungul ultimelor trei decenii, Alevia și-a diversificat portofoliul, s-a modernizat constant și și-a consolidat poziția de furnizor de încredere a produselor naturale pentru sănătate, demonstrând angajament ferm față de bunăstarea fizică și psihică a oamenilor.

Ce planuri avem pentru a continua tradiția de excelență în sănătate?

Încă de cand am pornit pe acest drum, ne-am asumat o misiune importantă: să sprijinim și să încurajăm un stil de viață sănătos și un echilibru între corp și suflet și să fim un aliat de încredere.

Ne propunem să ne continuăm misiunea și ne-am conturat planuri ambițioase și asumate pentru viitor.

În primul rând ne vom concentra pe inovație continuă.

Ne straduim să fim mereu cu un pas înainte, să utilizăm ingrediente care să răspundă nevoilor omului modern, mereu în mișcare.

Colaborăm cu experți în domeniu pentru a aduce ingrediente inovatoare, intens studiate, cu beneficii dovedite clinic, în formule complexe și complete.

Punem accent pe calitate și eficacitate și de aceea, vom fi riguroși în continuare în procesele noastre de productie și vom fi atenți la calitatea ingredientelor.

Astfel ne vom asigura că produsele noastre vor contribui la starea de bine a consumatorilor noștri și la echilibrul holistic dintre trup și suflet la care tindem.

Un alt element important pe care vom pune accent îl reprezintă educația și conștientizarea.

Înțelegem ca pentru a lua decizii responsabile este nevoie de multe informatii. Alevia își propune să fie un sprijun pentru cei care doresc sa afle mai multe despre ingrediente sau despre sinergia dintre acestea și ne dorim să împărtășim cunoștințele noastre pentru o comunitate informată.

Ne dorim în continuare să fim un real ajutor pentru comunitatea locală și pentru cei care au nevoie de ajutorul nostrum.

Urmărim ca produsele noastre să ajungă la persoanele care au nevoie de ele și să pună bazele unui mod de viață mai sănătos și mai echilibrat.

Participăm la evenimente caritabile și susținem mișcarea prin susținerea evenimentelor sportive.

Banner 2 Interior Articol 880x500 13

De ce să faci din Alevia aliatul tău de încredere?

Cu o abordare riguroasă în alegerea ingredientelor, cu extracte sinergice și formule complexe, Alevia se distinge ca un partener de încredere în călătoria către sănătate și bunăstare, iar fiecare produs poartă amprenta seriozității și profesionalismului nostru.

Suplimente superioare calitativ

Alegerea unui supliment alimentar din multitudinea de produse disponibile reprezintă o sarcină dificilă, dar esențială.

Dincolo de substanțele active, gramaj și concentrație, doar un extract standardizat de înaltă calitate din plante poate avea un impact real și benefic asupra sănătății.

Calitatea materiei prime este astfel un aspect fundamental, care adesea determină eficacitatea unui produs asupra organismului uman.

Alevia se diferențiază printr-un angajament ferm față de calitatea materiei prime.

Lucrăm cu furnizori, care garantează un nivel de calitate constant și ridicat, ingredientele utilizate fiind de calitate farmaceutică și conforme legislației europene.

Folosim extracte standardizate de calitate superioară, furnizate de lideri mondiali, fiind preocupați constant de producerea de suplimente cu adevărat eficiente terapeutic.

Acest lucru este garantat pe de o parte de faptul că testăm suplimentar materia primă în laboratoare independente din Spania și Marea Britanie, pe de altă parte de procesul de producție Alevia, certificat de compania lider Lloyd’s Register din Marea Britanie.

Unele dintre formulele noastre au fost create în colaborare cu renumitul botanist și explorator american, Chris Kilham, care a desfășurat cercetări despre plantele medicinale în peste 45 de țări.

Producția de suplimente alimentare de calitate slabă afectează întreaga industrie, iar noi ne propunem să schimbăm acest aspect, asigurându-ne că fiecare produs reflectă standardele de excelență.

Extracte pure și sinergice

Sinergia reprezintă o abordare inovatoare în care diferite ingrediente active sunt combinate pentru a obține un efect mai puternic și benefic în comparație cu utilizarea individuală a acestora.

Combinația de ingrediente în mod sinergic poate facilita, de asemenea, absorbția și asimilarea optimă a substanțelor nutritive în organism.

Integrăm această tehnologie în formulele noastre, creând suplimente alimentare care acționează în mod complementar pentru a maximiza beneficiile pentru sănătate.

Puritatea extractelor reprezintă un alt pilon fundamental, reflectând angajamentul față de calitate și siguranță.

Aceasta implică utilizarea de materii prime de cea mai înaltă calitate, supuse unor procese riguroase de testare și verificare în laboratoare independente.

Asigurarea purității maxime exclude prezența contaminanților sau impurităților care ar putea compromite calitatea suplimentului.

Ingrediente studiate clinic, din surse responsabile

Noi credem în eficacitate și siguranță dovedite.

Această abordare clinică în alegerea ingredientelor reprezintă un pilon esențial în crearea suplimentelor alimentare Alevia.

Prin testarea și studierea atentă a materiei prime în laboratoare independente și prin certificarea procesului nostru de producție, ne asigurăm că fiecare produs oferit reflectă nu doar standardele noastre ridicate, ci și cunoștințele științifice care stau la baza compoziției lor.

Concentrații optime de ingrediente

Ne-am angajat să oferim suplimente alimentare cu concentrații optime de ingrediente, o alegere care reprezintă un element cheie în asigurarea siguranței, eficacității și calității produselor noastre.

Concentrațiile optime garantează că fiecare doză a unui supliment Alevia oferă cantitatea corectă și eficientă de nutrienți, în conformitate cu standardele științifice și nevoile nutriționale.

Această abordare meticuloasă în formularea produselor maximizează beneficiile pentru sănătate.

Prin calcularea atentă a dozelor și utilizarea concentrațiilor potrivite, eliminăm riscul de efecte secundare nedorite și ne asigurăm că produsele sunt potrivite pentru consumul zilnic în condiții de siguranță.

Dozarea corespunzătoare le asigură, de asemenea, eficacitatea, ce se traduce în rezultate constante și observabile în timp.

Calitatea produselor Alevia este garantată de procesul riguros de testare și verificare, proces care asigură că fiecare supliment alimentar respectă cele mai înalte standarde de calitate și conține concentrații precise de ingrediente.

Banner 3 Interior Articol 880x500 14

Formule complexe și inovatoare

Mixul de ingrediente reprezintă esența și forța din spatele suplimentelor alimentare Alevia.

Prin această abordare, ne străduim să aducem contribuții semnificative în promovarea sănătății și bunăstării, oferind soluții eficiente și de încredere.

La baza fiecărei formule complexe se află un studiu atent al ingredientelor, susținut de cercetare științifică avansată și colaborări cu experți în domeniu.

Aducem inovație în lumea suplimentelor alimentare, combinând tradiția cu știința pentru a dezvolta produse cu beneficii tangibile și durabile.

Folosim rețete clasice, consacrate la nivel internațional, care au fost validate de studii și cercetări științifice.

În plus, dezvoltăm formule proprii, în colaborare cu botaniști de renume și medici specializați, pentru a oferi soluții inovatoare care să răspundă nevoilor complexe ale sănătății umane.

Formulele noastre sunt testate și validate printr-un proces riguros de laborator, iar eficiența terapeutică este monitorizată și evaluată continuu.

Ne dorim ca fiecare consumator să resimtă pe deplin efectul benefic indicat, oferindu-le astfel încredere în alegerea lor pentru un stil de viață sănătos.

Biodisponibilitate ridicată

La Alevia, înțelegem că nu este suficient să avem formule complexe și ingrediente de înaltă calitate.

La fel de important este ca acestea să fie absorbite în mod eficient de către organism pentru a oferi beneficii semnificative.

Prin urmare, căutăm constant ingrediente și tehnologii care să sprijine biodisponibilitatea ridicată în fiecare produs pe care îl dezvoltăm.

Biodisponibilitatea se referă la măsura în care substanțele nutritive sau substanțele active dintr-un supliment sunt absorbite și utilizate de către organismul uman, eficiența terapeutică a suplimentelor fiind direct legată de această capacitate a ingredientelor de a fi asimilate optim pentru furniza beneficii semnificative pentru sănătate.

Un factor cheie în asigurarea biodisponibilității ridicate este selecția metodelor de extracție și procesare care păstrează integritatea substanțelor active.

Procesele noastre de producție sunt concepute pentru a menține concentrații optime de nutrienți, iar tehnologiile moderne ne permit să prelucrăm ingredientele într-un mod care să asigure absorbția lor.

100% natural

Credem în forța vindecătoare a naturii și în potențialul ei de a susține starea de bine a organismului uman.

Fiecare supliment alimentar pe care îl dezvoltăm este bazat pe ingrediente provenite din plante, alese cu grijă pentru calitățile lor terapeutice și cu respect față de mediul înconjurător.

Folosim extracte standardizate din plante precum ginkgo biloba, ginseng panax, ceai verde, guarana, echinacea, valeriană și multe altele.

Aceste ingrediente sunt obținute în mod responsabil, respectând resursele naturale și urmărind păstrarea purității și eficacității lor.

Prin utilizarea ingredientelor naturale, ne asigurăm că fiecare formulă este rezultatul unei cercetări atente, respectând tradiția și învățămintele din domeniul fitoterapiei.

În acest fel, reușim să oferim produse care respectă principiile unei vieți sănătoase, nu doar completând aportul nutrițional, ci contribuind și la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Produse în România

Alegerea de a produce în România reprezintă o manifestare a credinței noastre în potențialul local și în resursele naturale deosebite pe care țara noastră le oferă.

Suntem mândri să fim un brand care generează locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea economică a țării.

De altfel, producerea locală ne oferă posibilitatea de a menține un control riguros asupra fiecărui aspect al procesului de fabricație, de la selecția materiilor prime la ambalare și distribuție.

Ne dorim să fim un exemplu de integritate și autenticitate în industria suplimentelor alimentare.

Pentru că sănătatea începe acasă, în România!

Cauta alte produse