Sexualitate și fertilitate pentru sănătate și longevitate

Vârsta, sănătatea și modul în care te simți în legătură cu relația pe care o ai, toate pot avea un impact asupra sexualității tale. Odată cu aceasta și fertilitatea este afectată de stres, kilograme în plus sau motive inexplicabile.

Pentru început, gândește-te la ce poți schimba în viața ta pentru a îmbunătăți o problemă care de multe ori apare la nivel psihic.
Odihnește-te! Schimbă ora la care te bagi în pat.
Aleargă! Exerciţiile fizice zilnice fac minuni şi pentru viaţa sexuală. În timpul mişcării se eliberează endorfina, hormonul fericirii, iar un plus de flexibilitate nu strică niciodată.
Acceptă schimbările corpului odată cu vârsta. Scăderea apetitului sexual şi a performanţelor sunt realităţi ale ambelor sexe.
Evită rutina: învaţă tehnici de masaj sexual, schimbă locul, ambianţa, ora ‘obişnuită’. Aprinde lumânări, beţişoare parfumate şi încearcă efectele muzicii de relaxare.
Încearcă să te apropii de partener/parteneră cu inima deschisă şi sentimente calde, ce includ iertare pentru orice cuvinte aspre folosite în trecut! Asigură-te că ştie cât de atractiv/ atractivă o găseşti.
Conştientizează că ambele sexe pot avea zile mai proaste. Cei mai mulţi bărbaţi, ocazional, au erecţii mai slabe sau întârziate.

Leacurile din plante medicinale sunt la fel de vechi ca omenirea însăși. Conștientizarea consumului de plante este rezultatul multor ani de luptă împotriva bolilor prin prisma cărora omul a învățat să utilizeze scoarță, semințe, pulpă de fructe și alte părți ale plantelor. Proprietățile medicinale ale plantelor au fost învățate prin observație practică și informațiile au fost transmise prin generații succesive de vindecători. În baza acestor cunoștințe am dezvoltat o gamă de suplimente din extracte standardizate din plante cu renume în creșterea libidoului și îmbunătățirea vieții sexuale: Ginkgo Biloba, Maca, Ginseng-chinezesc, Ginseng-siberian.

Energiva Fem, special concepute pentru îmbunătățirea fertilității și a stării fizice și psihice feminine.
Compoziție complexă: o multitudine de vitamine și minerale și extracte de Maca, Ginseng-chinezesc, Ginkgo-biloba și Ceai Verde.

Incitante: Incitante se adresează în special femeilor, pentru energizare, stimularea vieţii sexuale şi adaptare la stres. Stimulează plăcerea de a trăi şi senzaţia de împlinire, eliberează frumuseţea feminină din interior, măreşte plăcerea sexuală şi libidoul.
Conține: Extract de Maca 500mg, Extract de Ginseng-siberian 300mg, standardizat 0,4% eleutherozide.

Montant: Montant este cel mai complex supliment alimentar special conceput pentru bărbați. Transformă viața sexuală prin intensificarea libidoului, a dorinței sexuale și a senzațiilor resimțite.
Compozitie per 2 comprimate: Extract de Maca 400mg, Ginseng siberian 300mg, Damiana 200mg , Ginkgo biloba 80mg

Masculin potent: Formula unică se adresează bărbaţilor, pentru stimularea naturală a potenţei şi creşterea performanţelor sexuale. Oferă senzaţia de putere, forţă şi virilitate prin descătuşarea energiilor sexuale şi a masculinităţii.
Compozitie per 2 comprimate: Extract din rădacini de Maca 600mg, extract de Ginseng siberian

 

Cauta alte produse

ALTE ARTICOLE