-35%

Nutrinergic 30cp

70 de ingrediente active pentru un boost de energie si vitalitate!

 

Disponibilitate: În stoc

30 capsule vegetale

82.00 Lei 53.30 Lei

Adauga in cos
 • DESCRIERE
 • INGREDIENTE
 • EFECTE
 • ADMINISTRARE

Acum sub formă de capsule vegetale!

Nutrinergic reprezintă cea mai complexă formulă Alevia, ce include întregul mix de micronutrienți, vitamine și minerale din sursă naturală, pentru a întregi spectrul de necesități esențiale ale organismului și pentru a susține energia celulară. Este un suport energetic, ușor de asimilat și cu disponibilitate ridicată, în momentele de suprasolicitare, cât și în cele de convalescență.

Produsul conţine: 23 de vitamine și minerale, 9 extracte naturale din plante și fructe, 7 extracte naturale din alge, 24 de pulberi naturale din fructe și legume și 7 ciuperci.

Cele 70 de ingrediente active asigură necesarul zilnic de nutrienţi esenţiali, atât în condiţii normale, cât și în stări de deficit sau de necesităţi crescute.

Vitaminele și mineralele sunt elemente de bază, esențiale pentru desfășurarea funcțiilor organismului, în parametrii optimi. Asigură transportul și procesarea oxigenului, sunt responsabile pentru echilibrul apei în organism și transmiterea de impulsuri în nervi și mușchi.

Mixul de ciuperci acționează complementar și favorizează echilibrarea mecanismelor imunitare din organism, în special în cazurile de convalescență sau perioade de recuperare, dar și în situații stresante. Conține beta glucani care oferă protecție antioxidantă, contribuie la regenerarea și protejarea celulelor și țesuturilor.

Mixul de fructe și legume perfect calibrat și prelucrat cu atenție pentru a păstra ingredientele principale (vitamine, minerale și enzime), oferă soluția optimă de completare a dietelor deficitare, susținând o nutriție corectă.

Mix de alge marine, datorită profilului lor nutrițional bogat și al conținutului de fucoidan, este benefic pentru sănătate, ajutând organismul să lupte împotriva bolilor și îmbătrânirii precoce.
Algele marine conțin numeroase minerale, cele mai prezente fiind calciu, cupru, iod și fier. Ele sunt, de asemenea, bogate în proteine, fibre și vitamine, în special vitamina K și acid folic. Algele marine (Kelp, Fucus, Chlorella) sunt sursă importantă de iod – un mineral vital pentru funcționarea optimă a glandei tiroide.

Extractele standardizate de Astaxanthin, Sâmburi de struguri, Măceș, Cătină, Guarana și Resveratrol, imprimă un rol antioxidant puternic contribuind la menținerea nivelului maxim de energie pe parcursul întregii zile.

În timp de extractele de Ginseng-chinezesc și Ginseng-siberian, întăresc semnificativ atât capacitățile fizice (energie, recuperare după efort), cât și capacitățile cognitive (memorie, putere de concentrare, creativitate). Sunt nutrienți esențiali atât pentru persoanele cu un stil de viață activ, cât și pentru persoanele care parcurg situații solicitante din punct de vedere intelectual.

Recomandat ca adjuvant in:

 • Stări de oboseală, slabiciune, epuizare fizică si nervoasă, anemie, astenie
 • Creșterea randamentului intelectual (elevi, studenti) si a performanțelor fizice (sportivi)
 • Stres fizic și mental
 • Îmbătrânire prematură
 • Convalescență după diverse afecțiuni sau intervenții chirurgicale
 • Deficiențe imunitare, intelectuale, dereglări metabolice, hormonale: rahitism, anemie, fracturi, afecțiuni osoase, musculare, nervoase, dermatoze, fragilitate capilară, căderea părului.

 

 

Ginseng

Cum ne poate ajuta Ginseng-ul să combatem stările de epuizare și oboseală cronică?

Îmbunătățește rezistența la stres

Dacă știi că urmează să treci printr-o perioadă încărcată la job, ar fi bine să îți pregătești organismul pentru stres.

În astfel de situații, tindem să prioritizăm orice alte lucruri în afară de somn și alimentație, iar acest lucru are un impact negativ asupra organismului care și așa trebuie să lupte pentru a combate stările de stres și de epuizare.

Ginsengul ajută în acest sens, având un efect adaptogen – ajută organismul să se adapteze mult mai bine la schimbările de mediu și să facă față cu brio stresului.

Mai mult decât atât, substanțele active din Ginseng ajută și la reducerea oboselii induse de stres.

Vei trece peste o astfel de perioadă mult mai rapid, fără să îți sacrifici organismul.

Sporește nivelul de energie

Studiile realizate de-a lungul timpului au sugerat faptul că Ginsengul ajută și la sporirea nivelului de energie.

Substanțele care intră în componența acestei plante influențează metabolismul celular și crește producția de energie.

Asta înseamnă că vei găsi soluții la probleme mult mai eficient, înainte de a interveni stresul.

În plus, Ginsengul joacă un rol important și în reglarea nivelului de zahăr din sânge, menținând energia la un nivel constant.

Unele persoane care au introdus Ginsengul în dieta lor în perioadele tensionate au observat și o îmbunătățire la nivelul concentrării și al clarității mentale.

Această plantă medicinală te poate ajuta să iei decizii mai bune, care au la bază un raționament corect.

Stimulează sistemul imunitar

În perioadele de stres, sistemul imunitar are cel mai bun de suferit.

Ginsengul este un aliat al organismului, ajutându-l să răspundă mult mai eficient la stres și la agenții patogeni cu care ai putea intra în contact.

Ginsengul are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante care protejează celulele împotriva stresului oxidativ și sprijină sistemul imunitar.

Au existat și cercetări care au ajuns la concluzia că Ginsengul are și puterea de a stimula producția de celule imunitare, deci un motiv în plus să introduci acest produs în perioadele în care simți că sistemul tău imunitar are nevoie de un imbold.

Magneziu

De ce este magneziul un aliat de încredere în perioadele de suprasolicitare fizică și mentală?

Contribuie la producerea și eliberarea energiei

Magneziul acționează ca un factor activator pentru enzimele care sunt implicate în metabolismul energetic, în special a celor care descompun glucoza pentru a produce energie.

Un deficit de magneziu duce la o scădere a energiei și la apariția stărilor de oboseală și slăbiciune.

În perioadele de efort fizic intens sau stres mental, necesarul de energie crește, iar una dintre modalitățile prin care poți crește nivelul de energie este prin introducerea magneziului în dieta ta.

Efectele se văd de la primele comprimate administrate – oboseala este redusă considerabil, iar capacitatea de concentrare și rezistența la stres crește.

Reduce nivelul de stres și anxietate

Perioadele de suprasolicitare fizică și mentală vin la pachet cu stări de anxietate, dar și cu insomnii.

În astfel de situații, un nivel adecvat de magneziu în organism poate contribui la gestionarea mult mai ușoară a stresului.

Magneziul are un efect relaxant asupra mușchilor și sistemului nervos și poate echilibra nivelul de cortizol din organism (hormonul asociat cu stresul).

Mai mult decât atât, magneziu poate ajuta și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, iar aceste niveluri stabile contribuie la reducerea stărilor de anxietate.

Îmbunătățește calitatea somnului în perioadele de stres

Insomniile sunt frecvente în perioadele de stres, iar unii oamenii se confruntă cu aceste stări de insomnii chiar și după ce momentele de suprasolicitare au trecut.

Tulburările de somn pot fi prevenite și ținute sub control cu ajutorul magneziului. Magneziul ajută la relaxarea musculară, facilitând pregătirea pentru somn și influențează producția de melatonină, un hormon cheie în calitatea somnului.

Un nivel adecvat de magneziu contribuie la o producție mai eficientă de melatonină, la o adormire mai rapidă și treziri nocturne din ce în ce mai rare.

Așa că, dacă te confrunți cu insomnii în perioadele stresante, poate ar trebui să te întrebi dacă îi oferi organismului tău un aport corect de magneziu.

Vitamina C

Cum sprijină vitamina C organismul în perioadele de suprasolicitare și oboseală?

Are puternice proprietăți antioxidante

Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanți, cu rol esențial în neutralizarea radicalilor liberi în organism.

Radicalii liber provoacă stres oxidativ și contribuie la deteriorarea celulelor, iar în perioadele de suprasolicitare, apare un dezechilibru între producția de radicali liberi și capacitatea organismului de a-i neutraliza.

În astfel de momente, nivelul de energie tinde să scadă, iar senzația de oboseală apare din ce în ce mai intens.

Proprietățile antioxidante ale vitaminei C asigură o protecție mai mare celulelor și reduc efectele negative ale stresului oxidativ.

Contribuie la reglarea nivelului de cortizol

Cortizolul este de multe ori denumit ”hormonul stresului”.

În perioadele de stres, nivelul de cortizol crește pentru a mobiliza resursele energetice ale organismului și pentru a face față stresului.

Însă nivelul ridicat de cortizol pentru o perioadă mai lungă de timp poate duce la stres cronic, insomnii și la suprimarea sistemului imunitar.

Cercetările au arătat că vitamina C are capacitatea de a regla nivelul de cortizol din organism și de a contribui la o mai bună gestionare a situațiilor stresante.

Susține sistemul imunitar

Știai că vitamina C a fost descoperită la începutul secolului al XVIII-lea, atunci când marinarii erau predispuși la scorbut, o boală cauzată de deficiența de vitamina C?

Ulterior, cercetările au ajuns la concluzia că vitamina C este un antioxidant puternic, cu rol esențial în susținerea sistemului imunitar.

Această vitamină stimulează producția celulelor imunitar și le protejează împotriva daunelor oxidative.

Studiile au demonstrat faptul că vitamina C contribuie la reducerea duratei răcelilor, la ameliorarea simptomelor și la recuperarea mult mai rapidă în cazul unor afecțiuni respiratorii.

Acesta este și motivul pentru care medicii prescriu deseori vitamina C pentru diferite tipuri de viroze, răceli sau gripe.

Dar vitamina C este recomandată și în perioadele cu stres în care sistemul imunitar poate fi afectat destul de mult.

Dacă introduci acest produs în dieta ta zilnică, vei vedea că imunitatea ta va fi mai puternică și, în plus, te va ajuta să treci mai ușor peste stările de stres.

Spirulina

De ce este benefică spirulina în momentele în care suntem lipsiți de energie?

Este bogată în nutrienți

Spirulina este o algă ce se găsește în apele dulci sărate, recunoscută pentru conținutul său bogat în proteine, vitamine (B1, B2, B3, B6 și B12), minerale (fier și magneziu), acizi grași Omega 3 și Omega 6 și antioxidanți.

Putem spune că face parte din categoria super-alimentelor care mențin un nivel ridicat de energie și previn oboseala.

Spirulina are în compoziția sa și substanțe active cu proprietăți antiinflamatorii, care reduc inflamațiile din organism – de multe ori, inflamațiile cronice contribuie la apariția unei senzații intense de oboseală, care pare că nu trece cu nimic.

Ajută la detoxifierea organismului

Detoxifierea este importantă pentru funcționarea optimă a organismului, iar spirulina are această capacitate de a elimina substanțele toxice și de a sprijini metabolismul.

În momentul în care există în organism un exces de toxine, ficatul și rinichii (principalele organe implicate în procesul de detoxifiere) sunt predispuse la suprasolicitare, iar acest lucru duce la apariția senzației de oboseală.

Mai mult decât atât, unele toxine pot interfera cu absorbția nutrienților în organism, iar un deficit de vitamine și minerale poate contribui la scăderea energiei.

Nu în ultimul rând, toxinele generează stres oxidativ și o creștere a producției de radicali liberi.

Când celulele nu mai pot funcționa normal, apare lipsa de energie și oboseala.

Stimulează imunitatea

Spirulina are proprietăți imunomodulatoare și antioxidante, iar acest lucru ajută la susținerea sistemului imunitar și la reducerea riscului de infecții.

Să nu uităm că o stare de sănătate precară sau un sistem imunitar slăbit pot duce la oboseală cronică, deci în perioadele de stres sau în care te simți mai moleșit și lipsit de poftă de viață, spirulina și implicit Nutrinergic îți poate da un boost de energie.

Vitamine din surse naturale

Cum ne pot ajuta vitaminele din surse naturale să dobândim o stare de energie și vitalitate pe tot parcursul zilei?

Sprijină funcțiile organismului

Vitamina A susține sănătatea vederii, vitamina D contribuie la sănătatea oaselor și a dinților, vitamina C susține sistemul imunitar, complexul de vitamina B susține metabolismul și sănătatea sistemului nervos – acestea sunt doar câteva exemple de vitamine care ne ajută să funcționăm zi de zi.

Tocmai din acest motiv se recomandă o alimentație sănătoasă, din care îți poți lua aportul zilnic de vitamine și minerale.

Iar dacă știi că ai un program de mese haotic, cu feluri de mâncare care nu îți aduc prea mulți nutrienți, ar fi bine să îți ajuți organismul cu un complex de vitamine.

Cu toate acestea, trebuie să menționăm că niciun supliment alimentar nu ar trebui să fie luat fără consultarea unui medic și cel mai important – asigură-te că sunt din surse sigure, cât mai naturale, de la producători recunoscuți pentru calitate.

Previn apariția bolilor

Majoritatea afecțiunilor apar în momentul în care în organism există un dezechilibru sau o carență de vitamine sau minerale care dau peste cap funcționarea optimă a organelor.

Vitaminele susțin organismul și previn apariția acestor boli, astfel încât tu îți vei începe fiecare zi cu un nivel ridicat de energie și vitalitate, pe care îl vei păstra pe durata întregii zile.

De ce să bei 2-3 căni de cafea ca să îți menții concentrarea și energia, când poți să apelezi la un aliat mult mai puternic – vitaminele?

Susțin metabolismul

Vitaminele din surse naturale te ajută să îți menții nivelul de energie, dar în același timp susțin și metabolismul și funcțiile celulare care contribuie la eliberarea și utilizarea eficientă a energiei.

Pentru a fi asimilate corespunzător de către organism și pentru a-și îndeplini rolul eficient în cadrul acestor procese, este esențial ca vitaminele să provină din surse naturale.

Din acest punct de vedere, nu trebuie să îți faci griji – acest produs are la bază vitamine din surse naturale (fructe, legume, alge) care te vor ajuta să îți menții energia la un nivel înalt.

Nutrinergic este acel produs care te ajută să îți menții sănătatea organismului și a sistemului imunitar, mai ales în perioadele cu suprasolicitare fizică și mentală, atunci când oboseala, stresul, stările de anxietate și insomniile îți dau peste cap întregul program.

Ajută-ți organismul să treacă mai bine peste aceste perioade, fără să îți sacrifici sistemul imunitar!

Ingrediente per 2 capsule:

 • Extract de Ginseng-chinezesc 200mg standardizat 2% ginsenozide;
 • Calciu 140mg;
 • Mix de ciuperci 100mg (Maitake/Grifola frondosa, Shiitake/Lentinula edodes, Cordyceps sinensis, Coama leului/Hericium erinaceus, Agaricus blazei, Chaga/ Inonotus obliquus, Păstrăv de fag/Pleurotus ostreatus);
 • Vitamina C 90mg;
 • Magneziu 66,25mg;
 • Mix de fructe 40mg (Rodie, Coacăze, Cireșe, Zmeură, Ananas, Struguri, Cătină, Soc, Afine, Acai, Portocale, Papaya);
 • Mix de legume 40mg (Varză, Kale, Ghimbir, Dovleac, Sfeclă, Brocoli, Spanac, Ceapă, Morcov, Tomate, Iarbă de Grâu, Iarbă de Orz, Lucernă);
 • Spirulină 20mg standardizată 60% proteine;
 • Extract de sâmburi de Struguri 20mg;
 • Extract de Polygonum cuspidatum 20mg strandardizat 20% resveratrol;
 • Extract de Ceai-verde 20mg standardizat 98% polifenoli;
 • Extract de Măceș 20mg standardizat 50% vitamina C;
 • Extract de Cătină 20mg;
 • Extract de Ginseng-siberian 20mg standardizat 0,4% eleutherozide;
 • Extract de Ginkgo biloba 20mg standardizat 24% ginkgoflavonoide și 6% lactone terpenice;
 • Extract de Guarana 20mg standardizat 16% cafeină;
 • Extract de Kelp 16mg;
 • Extract de Chondrus 16mg;
 • Vitamina PP 16mg;
 • Extract de Wakame 12mg;
 • Vitamina E 12mg; Fier 7mg;
 • Chlorella 8mg standardizată minimum 50% proteine;
 • Acid pantotenic 6mg;
 • Zinc 5mg;
 • Extract de Astaxanthin 4mg standardizat 2,5% astaxantină;
 • Extract de Fucus 4mg standardizat 20% fucoidan;
 • Vitamina B6 1,4mg;
 • Vitamina B2 1,4mg;
 • Vitamina B1 1,1mg;
 • Mangan 1mg;
 • Vitamina A 800µg;
 • Cupru 0,5mg;
 • Vitamina B9 200µg;
 • Vitamina K1 75µg;
 • Iod 75µg;
 • Seleniu 55µg;
 • Molbiden 50µg;
 • Biotină 50µg;
 • Crom 20µg;
 • Vitamina D3 5µg;
 • Vitamina B12 2,5µg.

 

Mențiuni de sănătate

 • Reduce oboseala și extenuarea (Ginseng, Mg, Vit. C, Spirulină)
 • Susţine metabolismul energetic normal (Vit. C, Complex B, Ca, Mg, Mn, Vit. PP, Fe, Zn, Cu, I, Cr)
 • Susţine sănătatea sistemului imunitar (Mix ciuperci, Mix alge, Cătină, Măceș, Se, Vit. C, D )
 • Contribuie la menţinerea sănătăţii psihice și a funcţiei cognitive (Ginseng, Ginkgo biloba, Mg, Vit. PP, Fe, Acid Pantotenic, Zn, Biotină, Complex B)
 • Menţine sănătatea sistemului osos și muscular (Ca, Vit. C, K, D)
 • Menţine sănătatea pielii, părului și a unghiilor (Vit. PP, Zn, Cu, Se, Biotină)
 • Ajută la eliminarea radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii (Resveratrol – Polygonum cuspidatum)
 • Ajută la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a ligamentelor, a gingiilor și a pielii (Vit. C)
 • Protejează celulele împotriva stresului oxidativ (Mix ciuperci, Sâmburi de Struguri, Vit. C, E și Zn)
 • Susţine sănătatea circulatorie prin acţiunea antioxidantă (Sâmburi de Struguri, Mix de alge, Cu, Mn)
 • Menţine vederea normală (Vit. A, B2, Zn)
 • Susţine funcţionarea normală a glandei tiroide (I, Se)
 • Menţine concentraţia normală a glucozei din sânge (Cr)
 • Susţine metabolismul normal al macronutrienţilor (Biotină, Cr)
 • Ajută metabolismul normal al acizilor grași și al proteinelor (Zn)
 • Ajută metabolismul normal al fierului (Vit. A, B2, Cu)
 • Ajută formarea normală a globulelor roșii (Fe, Vit. B2, B6, B12)
 • Susţine sănătatea digestivă (Ca, Măceș, Cătină, Mix alge).

 

Adulţi: 2 capsule pe zi, după masă, până la ora 18:00

În cazul copiilor, utilizarea se face doar la recoamndarea specialistului datorită conţinutului de Ceai-verde.

Atenţie
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrata și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se consuma de către copiii cu vârsta sub 18 ani și de către femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se depăși cantitatea maximă zilnică de 800mg de Galat de epigalocatechină. A nu se consuma pe stomacul gol sau dacă, pe parcursul zilei, se utilizează alte produse ce conţin Ceai-verde. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Deoarece produsul conţine ingrediente naturale, pot exista variaţii privind culoarea, mirosul sau aspectul, de la un lot la altul.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Ginseng panax

Ginsengul este o planta originara din China si este cultivata pe scara larga in Asia. Ginsengul este una dintre cele mai renumite plante orientale datorita principiilor sale active. Cele mai importante substante active din radacinile de ginseng sunt ginsenozidele, mai mult de 25 la numar, din grupa saponozidelor triterpenice. Contribuie la cresterea nivelului de energie si vitalitate, sustinand activitatea fizica si mentala. Protejeaza organismul in situatii stresante. Contribuie la mentinerea unui nivel normal al glucozei in sange. Ajuta la adaptarea organismului la mediu.

+

Calciu

Calciul este un metal alcalino-pamantos de culoare gri, cel de-al cincea element din punct de vedere al raspandirii in scoarta terestra. Acesta este cel mai abundent mineral din corpul uman reprezentand 2% din greutatea corporala. Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea sanatatii dintilor. Contribuie la o neurotransmise normala si la metabolismul energetic normal. Contribuie la procesul de diviziune si de diferentiere celulara. Diminueaza starile de neliniste, iritabilitate, nervozitate.

+

Vitamina C

Vitamina C, cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, este una dintre cele mai cunoscute vitamine. Aceasta nu poate fi sintetizata de organismul uman, dar poate fi luata din alimentatie (citrice, macese, kiwi, ardei iute, varza, etc). Contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar. Are proprietati antiinflamatorii. Aportul de vitamina C este esential pentru piele, oase, tendoane, articulatii sanatoase. Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

ARTICOLE RECOMANDATE

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene