Pachet Antistres

Reduce stresul

Disponibilitate: Stoc epuizat

30 comprimate + 20 plicuri

31.97 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

Extractul de sunătoare are efect calmant în perioadele de tensiune nervoasă și atenuează anxietatea. Face somnul mai profund și crește capacitatea de rezistență la stres.

Recomandat ca adjuvant în

  • Anxietate, depresie ușoară și moderată, atac de panică, neliniște, nervozitate, iritabilitate, isterii, hiperexcitabilitate nervoasă
  • Dureri de cap, migrene
  • Dificultate de concentrare și memorare
  • Insomnie, oboseală cronică, anorexie nervoasă, sevraj, hiperactivitate
  • Obezitate, tendință de îngrășare.

Antistres comprimate

Compoziție per comprimat: Extract de Sunătoare 230mg  standardizat 0,3% hypericină.

 

Ceai antistres

Flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) 28%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) 25%, frunze de Roiniță (Melissa officinalis) 20%, flori de Cimbrișor (Thymus serpyllum) 13%, flori de Tei-argintiu (Tilia tomentosa) 10%, fructe de Măceș (Rosa canina) 4%.

• Suține capacitatea de adaptare a organismului la situațiile stresante
• Susține relaxarea și somnul de bună calitate
• Contribuie la stimularea capacității mentale
• Ajută la menținerea echilibrului emoțional
• Contribuie la menținerea bunei dispoziții în timpul menstruațiilor.

Antistres comprimate

Câte un comprimat de două ori pe zi, dimineața și la prânz.

Ceai antistres

Mod de preparare
Câte 1 plic la 200ml apă clocotită, se acoperă și se lasă 3 – 5 minute.

Mod de adminstrare
Adulți: 2 – 3 căni pe zi.
Copii: 1 cană pe zi.
Se poate lua ocazional sau în cure de 4 – 6 săptămâni.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Sunatoare

Sunatoarea (Hypericum perforatum) este o planta erbacee, perena cu multiple beneficii pentru sanatate. Aceasta contine uleiuri volatile, flavonoide, acizi organici, taninuri, rezine, colina, betacaroten si fitoncide. Sustine capacitatea de rezistenta la stres a organismului. Sustine relaxarea intregului organism. Sustine sanatatea sistemului digestiv.

+
Sustine capacitatea de rezistenta a organismului la conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala. Sustine capacitatea organismului de adaptare la situatiile stresante. Stimuleaza mentinerea unui somn sanatos. Creste tonusul psihic si fizic si calmeaza anxietatea, depresia usoara. Contribuie la fortificarea sistemului imunitar. Contribuie la imbunatatirea sistemului cardiovascular.

Musetel

Musetelul (Matricaria chamomilla) este o planta erbacee medicinala din familia Asteraceae. De la musetel se recolteaza florile care contin matricarina si matricina, flavonoizi, glucozide, fitosteroli si acizi grasi. Acesta este recunoscut pentru actiunea antispastica, antiinflamatorie, carminativa si antialergica. Sustine o digestie sanatoasa, sanatatea stomacului si buna functionare a intestinelor. Contribuie la diminuarea stresului si are efect pozitiv pentru relaxare si calmare. Sustine capacitatea de rezistenta a organismului la conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala. Stimuleaza mentinerea unui somn sanatos. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

+

Melissa / Roinita

Roinita (Melissa officinalis L.) este o planta perena din genul Melissa, familia Labiatae, originara din Europa meridionala, care se aseamana cu urzica moarta. Aceasta contine ulei eteric, citral, citronelol, taninuri, rasini, saponine, acid succinic, cafeic, vitamina C, geraniol si un principiu amar. Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului. Sustine somnul profund si odihnitor. Este benefic pentru scaderea simptomelor asociate stresului.

+

Toate ingredientele Alevia

Produse Similare

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene