Ginseng Siberian Pachet

Revigorant fizic, psihic și sexual

Disponibilitate: În stoc

30+30 comprimate

40.40 Lei

Adauga in cos
  • DESCRIERE
  • INGREDIENTE
  • EFECTE
  • ADMINISTRARE

Ginsengul-siberian este recunoscut pentru prorietatile sale energizante si revigorante. Are proprietati imunostimulatoare si antioxidante; ajuta la adaptarea organismului in conditii de stres. Sustine functia sexuala si libidoul la ambele sexe.

Crește nivelul de energie și conține compuși care ajută la depășirea epuizării și la prevenirea efectelor secundare ale acesteia. Poate crește capacitatea de efort a mușchilor, mai ales în perioadele de activitate fizică intensă și ajuta la recuperarea dupa perioade de efort fizic sau intelectual sustinut.

Stimulează circulația și poate crește fluxul de sânge către creier, îmbunătățind funcțiile mentale precum memoria și concentrarea.

Este benefic în perioadele de stres, oboseală și sarcini cognitive solicitante.

Recomandat ca adjuvant in:
• Reducerea stresului si oboselii, convalescenta
• Combaterea procesului de imbatranire
• Imbunatatirea performantei sexuale
• Impotenta, infertilitate feminina si masculina, disfunctii sexuale
• Reducerea efectelor oboselii psihice, fizice si epuizarii
• Combaterea efectelor stresului prin echilibrarea hormonilor de stres si relaxarea sistemului nervos
• Infectii virale
• Atenuarea problemelor aparute la menopauza
• Slabiciune, oboseala cronica, epuizare, insomnie, deficiente de invatare, memorare, atentie, efort fizic intens, fibromialgie
• Scaderea riscului de a face cancer si micsorarea nivelului zaharului din sange la persoanele cu diabet zaharat tip II
• Terapii complementare antitumorale.

Cum ne poate ajuta Ginseng-ul siberian sa avem energia necesară în sarcinile de zi cu zi ?

Consumul poate contribui semnificativ la creșterea nivelului de energie și la reducerea oboselii cronice.

Prin stimularea sistemului imunitar și reglarea funcției suprarenale, acesta poate ajuta la echilibrarea nivelului de energie pentru a face față mai eficient solicitărilor care apar în îndeplinirea tuturor îndatoririlor zilnice.

Fie că e vorba de o perioadă aglomerată care necesită efort susținut sau situații neprevăzute în care aveți nevoie să accesați o rezervă de energie la nivelul organismului, utilizarea ginsengului siberian reprezintă un diferențiator important în evaluarea rezultatelor imediate.

De asemenea, ginsengul siberian poate spori rezistența la oboseală și poate îmbunătăți performanța fizică și mentală.

Cunoscut și sub numele de Eleutherococcus senticosus, a fost utilizat de secole în tratamente diverse datorită proprietățile sale energizante.

Studiile din domeniu au evidențiat proprietățile deosebite ale acestuia, consumul susținut aducând beneficii multiple.

Lucrând ca un compus adaptogen, ginsengul siberian ajută organismul să se adapteze treptat la stres și oboseală, îmbunătățind nivelul general de energie.

Această plantă care promovează rezistența ajută la creșterea semnificativă a energiei și a stării generale de bine, făcându-l un partener ideal pentru a face față cerințelor din viața de zi cu zi.

Fie că este vorba de un antrenament intens, de gestionarea unui program de lucru ceva mai aglomerat sau pur și simplu o încercare de a rămâne vigilent și concentrat la sarcini punctuale, ginsengul siberian oferă sprijinul necesar pentru a depăși provocările zilei.

În plus, este un produs care are potențialul de a optimiza utilizarea oxigenului în organism, ceea ce duce la îmbunătățirea performanței fizice.

Această absorbție sporită de oxigen contribuie la un sentiment mai ridicat de vitalitate, alimentând senzația de vitalitate reînnoită a celor care l-au inclus în schema lor de suplimente naturale.

Consumul cu regularitate aduce beneficii în starea generală de bine a întregului organism, rezultatele promise neîntârziind să apară.

Cum menține Ginseng-ul siberian fericirea în cuplu?

Ginsengul siberian este un supliment natural foarte cunoscut pentru capacitatea sa de a spori libidoul și a accentua performanța sexuală.

Care este secretul său?

Prin proprietățile sale active de îmbunătățire a circulației sanguine și susținere a sistemului endocrin, ginsengul siberian poate contribui masiv la menținerea unei vieți sexuale active și sănătoase.

De asemenea, ginsengul siberian poate ajuta la reducerea anxietății și a stresului, factori care o pot influența în mod negativ.

În acest sens, ginsengul siberian poate juca un rol important în promovarea fericirii în cuplu datorită capacității sale de a susține activ vitalitatea, energia și rezistența generală.

Prin creșterea nivelului general de energie și reducerea oboselii, acest produs cu proprietăți naturale recunoscute la nivel mondial poate ajuta consumatorii care îl includ în dieta zilnică să-și mențină vitalitatea necesară unei vieți intime împlinite și satisfăcătoare.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, ginsengul siberian poate fi consumat sub mai multe forme, fie că vorbim de forma încapsulată de tipul suplimentelor alimentare, extracte sub formă lichidă sau ceaiuri.

Este important de menționat că fiecare persoană poate reacționa diferit la acest tipuri de suplimente, iar recomandarea este să discutați întotdeauna cu un specialist în domeniul sănătății înainte de a începe administrarea regulată a unui supliment pe bază de plante.

De asemenea, este important să respectați dozele recomandate și să luați în considerare posibile interacțiuni cu alte medicamente sau suplimente pe care le aveți în schema dumneavoastră de tratament.

Este important în egală măsură să achiziționați produse de calitate din surse verificate și să consultați de fiecare dată instrucțiunile de pe etichetă.

Pe lângă acest lucru, adoptarea unui stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și gestionarea eficientă a stresului, poate fi benefică pentru menținerea unei stări de sănătate generală și a echilibrului mental și emoțional.

Cum acționează acesta în cazul stresului sau a suprasolicitării mintale ?

Ginsengul siberian este considerat un produs adaptogen, adică un compus care poate ajuta organismul să se adapteze treptat și cu o eficiență sporită la stresul fizic, mintal și emoțional.

Prin reglarea răspunsului hormonal și neurologic la stres, administrarea de ginseng poate contribui la menținerea unei stări de echilibru la nivel mental și emoțional.

Consumul de poate reduce simptomele asociate stresului, cum ar fi oboseala cronică, anxietatea și iritabilitatea.

Când vine vorba de a face față provocărilor cauzate de stres și de supraîncărcarea mentală, este un aliat cheie în căutarea echilibrului și a rezistenței necesare diferitelor situații pe care le aveți de gestionat zilnic.

Fiind un compus adaptogen, sprijină constant organismul să se adapteze la diferiți factori de stres, ajutând substanțial la atenuarea efectelor negative ale acestuia atât la nivelul corpului, cât și asupra minții.

Prin promovarea unui sentiment de calm și întărirea clarității mentale, ginsengul siberian contribuie la o stare emoțională mai echilibrată, permițând consumatorilor să se confrunte mai eficient cu stresul și supraîncărcarea mintală.

Gestionarea tuturor factorilor care ne influențează nivelul de stres și gradul de suprasolicitare mintală poate fi o provocare în fața căreia ginsengul siberian este un sprijin de nădejde.

Mai mult, are potențialul de a susține funcția cognitivă, ajutând la îmbunătățirea clarității mentale și a concentrării, ceea ce poate fi extrem de important atunci când se confruntă cu sarcini mintale solicitante sau perioade de stres crescut.

Proprietățile adaptogene ale acestuia îi permit să promoveze reziliența mintală generală, ajutând consumatorii să mențină o minte clară și concentrată, chiar și în perioadele de efort și presiune crescute.

Recomandarea de a-l administra numai după ce ați consultat un medic specialist rămâne valabilă și atunci când este administrat pentru reducerea factorilor de stres, dozajele și schema de tratament fiind foarte diferite de la un individ la altul.

 

Compoziție per comprimat: Extract Ginseng-siberian (Eeleutherococcus senticosus) standardizat 0.4% eleutherozide 250mg.

PDF download Pentru vizualizarea completă a etichetei de produs, click aici!

• Contribuie la cresterea energiei fizice si a vitalitatii, optimizand activitatea fizica si mentala
• Protejeaza organismul impotriva stresului
• Contribuie la neutralizarea efectelor radicalilor liberi, intarziind procesele de imbatranire celulara
• Sustine o viata sexuala sanatoasa

Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi inainte de ora 18.

PRODUSE COMPLEMENTARE

INGREDIENTE ACTIVE

Ginseng siberian

Ginsengul siberian (Eleutherococcus senticosus) este o planta utilizata de multe secole in tari precum China si Rusia si difera de ginsengul asiatic sau cel american. Cele mai importante substante active din radacinile de ginseng siberian sunt ginsenozidele, mai mult de 25 la numar, din grupa saponozidelor triterpenice. Protejeaza organismul impotriva stresului si oboselii. Contribuie la cresterea energiei fizice si a vitalitatii, optimizand activitatea fizica si mentala. Contribuie la neutralizarea efectelor radicalilor liberi, intarziind procesele de imbatranire celulara. Sustine o viata sexuala normala. Sustine erectiile puternice, de durata. Sustine atractia sexuala si libidoul crescut.

+

Toate ingredientele Alevia

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Produse Similare

ARTICOLE RECOMANDATE

Comenzi telefonice
0755155983

Transport gratuit
la comenzi de peste 120 lei

Produs in Romania
cu garantia calitatii europene