În ce privește sănătatea, unii dintre noi sunt leneși, iar alții harnici. Cei leneși se așteaptă ca ceilalți să-i ajute. Cei harnici vor să se ajute pe ei înșiși pentru a avea o viață sănătoasă. Nu trebuie să lăsăm lucrurile cele mai importante – viața și sănătatea – în grija altora.

Cancer

Dintre toate afecțiunile posibile, cancerul este cel care provoacă cea mai puternică teamă în mintea și inima majorității oamenilor datorită efectelor sale devastatoare. Cancerul nu poate să apară într-un organism care funcționează normal fiindcă mijloacele sale defensive recunosc și distrug toate celulele maligne sau nici măcar nu le permit să apară. Sistemul imunitar joacă un rol principal în cadrul acestui grup de mijloace de apărare. Recunoaște celula malignă și o distruge. Numai că sistemul imunitar, împreună cu sistemele enzimatice și hormonale au nevoie de factori nutritivi adecvați și pot funcționa numai dacă nu sunt blocate de toxine. De aceea, în cazul cancerului, nu tumoarea este boala în sine. Cancerul este un proces care implică întregul organism și care poate apărea numai atunci când sistemul imunitar nu funcționează.

Iată substanțele care pot fi de folos:

RESVERATROLUL, substanță care se găsește în vinul roșu, are proprietăți puternic antioxidante, care ajută în lupta împotriva cancerului. Mecanismul prin care resveratrolul reușește acest lucru implică creșterea imunității organismului, distrugerea radicalilor liberi și inhibarea multiplicării celulelor canceroase. De altfel, ajută mult și în funcționarea sănătoasă a inimii și la prevenirea bolilor de inimă.

Alevia îți recomandă Resveratrol Sincro.

GANODERMA, cea mai valoroasă şi cunoscută ciupercă medicinală din întreaga lume, are capacitatea de a îmbunătăţi activitatea celulară, iar de aici decurg toate beneficiile: echilibrare metabolică, echilibrare  hormonală, îmbunătăţirea regenerării celulare, susţinerea sistemului imunitar. În plus, ganoderma are un puternic efect antitumoral, alături de efectul detoxifiant.

Alevia îți recomandă Ganoderma.

COENZIMA Q10, o substanță produsă natural de organismul nostru în ficat și inimă, se poate lupta cu cancerul în doze mari, de 200-300mg, iar studiile arată că această coenzimă este benefică și în stadiile avansate ale bolii.

Alevia îți recomandă Coenzima Q10 200mg intensiv.

Diabet


Această afecțiune este ucigașul numărul 3, după afecțiunile de inimă sau circulatorii și cancer. Vorbind mai în general, „suspectul de serviciu“ este dieta modernă, cu un conținut ridicat de zahăr sub formă de dulciuri, bomboane, produse
de cofetărie, înghețată și băuturi răcoritoare. Organismul uman și cel mai afectat dintre organele sale, pancreasul, nu pot face față unui asemenea abuz; după o vreme se poate instala diabetul.
Studiile arată că aproape 80% dintre cazurile de diabet de tip II la  femei poate fi favorizat de 4 factori: greutate excesivă, sedentarism, dietă nesănătoasă, fumat. Iată câteva sfaturi care te ajută să previi apariția acestei boli.

1. Cu ochii pe cântar . Obezitatea crește cu 40% riscul de a face diabet față de cei cu greutate normală. În plus, greutatea normală reduce riscurile apariției de complicații: afecțiuni cardiovasculare, artroze, hipercolesterolemie!

2. Fă din sport un hobby. Ceea ce nu-i așa de ușor dacă duci o viață sedentară, dar e bine să începi de undeva și să perseverezi.  Propune-ți 30 de minute de activitate fizică în fiecare zi: mers pe jos, bicicletă, aerobic...

3. Scade alimentele bogate în grăsimi. Ai ghicit, cu cât mai puțină carne roșie, mezeluri, unt, ciocolată, înghețată și produse
de patiserie, cu atât mai bine.

4. Aruncă pachet ul de țigări. Fumătorii au un risc cu 50-90% mai mare de a se îmbolnăvi de diabet decât nefumătorii.

5. Mai multe alimente sănătoase : legume, fructe, orez brun, grâu integral, alte cereale integrale, semințe sau nuci.
Dacă boala s-a instalat deja, îți recomandăm ajutorul produselor Control diab și Ceai normalizarea glicemiei, cu rezultate excelente.

Control Diab Alevia conține plante recunoscute pentru efectul redutabil în lupta pentru normalizarea glicemiei și regenerarea celulelor pancreatice.

Boli cronice imunodeficitare


În această categorie intră boli considerate incurabile: scleroza multiplă, virusul imunodeficienței umane (HIV), hepatita B și C. 

Vestea bună este că afectarea gravă a sănătății, provocată de dieta greșită, poate să fie corectată printr-o dietă corectă.
Un medic celebru spunea: „Medicii și publicul s-au concentrat exclusiv asupra tratamentului medicamentos, în detrimentul unuia dintre fundamentele unei bune stări de sănătate – alimentația adecvată“.

De mare ajutor pentru afecțiunile sistemului imunitar sunt plantele care acționează pentru întărirea sistemului imunitar, așa cum sunt Cat’s claw și Schizandra.

CAT’S CLAW sau Gheara mâţei protejează structura ADN, contribuie la diviziunea celulară normală, protejează sistemul cardiovascular și neutralizează radicalii liberi.

SCHIZANDRA, un fruct nou pentru noi, dar folosit de mii de ani în medicina chineză, stimulează selectiv funcţiile organismului ajutându-l să se adapteze fizic, psihic şi imunitar la stres. De asemenea, acţionează ca imunomodulator, antiinflamator şi detoxifiant al limfei.

Alevia îți recomandă produsele Cat's claw și Schizandra.