Spirulina este o microalgă albastră- verzuie care a fost denumită „superaliment“ de către specialiști datorită conținutului aşa de bogat din punct      vedere nutriţional încât am putea trăi numai cu ea şi cu apă. Conţine aproximativ 60 - 70% proteine complete, ceea ce înseamnă că are toţi cei 8 aminoacizi esenţiali şi 10 acizi non-esenţiali necesari unei sănătăţi de fier. Aceștia nu pot fi sintetizați de organismul uman și se obțin greu din hrana zilnică, dar sunt de mare importanță pentru senzația de putere și calm a organismului.

Susține efortul intens și vitalitatea

Dacă ai un stil de viață care include un program încărcat la serviciu și o alimentație nu tocmai sănătoasă, tot spirulina te ajută cu mai multă energie.

ŞTIAI?
Spirulina e de folos în: hepatite, gastrite, ulcer gastroduodenal, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială, colesterol
crescut, imunitate scăzută, anxietate, depresie.

După o cură de 3 luni cu spirulină, organismul se va simți de-a dreptul revigorat.

Alungă stresul


Da, spirulina are putere și împotriva stresului pentru că are în componență un precursor al serotoninei, triptofanul, hormonul fericirii.

Alevia îți recomandă Spirulina 1000 mg.


Leac pentru inimă
Spirulina are efecte benefice şi asupra inimii datorită faptului că este o sursă rară de acid linoleic. În plus, ajută la reducerea nivelului de colesterol și trigliceride din sânge, îmbunătățind sănătatea cardiovasculară în ansamblu și prevenind riscul bolilor de inimă.

Bun detoxifiant

Organismul elimină mai ușor toxinele cu ajutorul spirulinei și din această cauză energia vitală va crește, puterea de concentrare se mărește, iar organismul ține mai ușor piept bolilor fiindcă are o mai bună rezistență și imunitate. 

Alevia îți recomandă și pachetul promoțional Spirulina 500mg 1+1 gratuit.

Sursă foto: www.spirulina.nu