Să îți păstrezi vitalitatea și frumusețea în ritmul alert al vieții cotidiene poate fi o adevărată provocare.

 De multe ori alegi să ignori problemele de sănătate și chiar pe tine, ca să te ocupi cât mai bine de tot ceea  ce  se așteaptă astăzi de la o femeie – carieră de succes, grijă necondiționată pentru familie, o gospodărie  bine  pusă la punct.

 Toamna asta, sănătatea și regăsirea feminității trebuie să fie prioritățile tale. Uită-te mai atent în oglindă și  analizează părțile care trebuie să își recapete formele, preocupă-te mai mult de păr și unghii, reintră în contact cu natura și recapătă-ți forțele.

Merișor contra infecțiilor urinare

Mai mult ca sigur ai experimentat cel puțin o infecție urinară sau o cistită usturătoare, care te-a afectat mai multe zile la rând. Sunt frecvente la femei și unele dintre noi avem o experiență bogată în ceea ce privește infecțiile.

Natura ne învață să le prevenim și ne oferă tot ceea ce ne trebuie pentru a ne proteja. Produsele pe bază de extract de merișor susțin sănătatea tractului urinar și cresc rezistența organismului la factorii nocivi care produc infecțiile. Datorită unor substanțe care se găsesc din belșug în merișoare – proantocianidinele, aceste fructe de pădure sunt foarte eficiente în tratarea infecțiilor urinare recurente și scad incidența lor. Nu lăsa infecțiile să îți răpească din bucuriile vieții și acționează preventiv – ia în fiecare zi comprimate cu extract de merișor sau bea ceai special.

În căutarea greutății ideale

Pare că nu vei ieși niciodată victorioasă din lupta cu kilogramele în plus? Silueta suplă pe care ți-ai dorit-o mereu nu e chiar un vis irealizabil dacă alegi să slăbești sănătos și echilibrat.

E important în primul rând să faci anumite alegeri pe care să le transformi într-un stil de viață, cum ar fi să bei suficientă apă și să faci mișcare în fiecare zi sau să mănânci la ore fixe. Apoi, profită de ajutorul plantelor din natură ca să slăbești armonios și ușor. Nu apela la diete temporare, schimbă-ți obiceiurile pe termen lung și vei reuși.

Slăbește simplu cu Silfide

Silfide Complex de slăbit forte este cel mai apreciat produs care te ajută să slăbești 100% natural. Cei care l-au încercat au fost încântați în special de rezultatele obținute, care s-au menținut pe termen lung. Silfide are în compoziția sa ingrediente cu adevărat forte într-o cură de slăbire:

GARCINIA CAMBOGIA, un fruct tropical bogat în acid hidroxicitric, cel mai promovat acid citric pentru pierderea în greutate pentru că suprimă apetitul și scade aportul alimentar.

GUARANA, o plantă originară din America de Sud, topește țesutul adipos și reduce apetitul. Ajută și la înlăturarea senzației de oboseală și slăbiciune.

ANGHINAREA, un excelent detoxifiant care reglează tranzitul și topește grăsimile care se depun pe artere. Ajută corpul să se reîmprospăteze și să se simtă revigorat. Același rol îl are și extractul de ananas din complexul Silfide, fructul fiind recunoscut pentru proprietatea lui de a arde grăsimile și de a îmbunătăți digestia.

CEAI VERDE, indispensabil în curele de slăbire pentru că stimulează metabolismul și modulează absorbția nutrienților.

SCORȚIŞOARA, stimulează scăderea glicemiei (joacă un rol important și în prevenirea diabetului) și reduce senzația de foame. Este unul din alimentele cele mai bogate în antioxidanți și accelerează metabolismul.

Aceste plante fac împreună echipa perfectă care te ajută să slăbești natural, fără a deveni dependentă de produs. Silfide trebuie asociat unui stil de viață sănătos, care include o dietă echilibrată și sport, redând energia și starea de bine.

Ce să nu faci dacă vrei să pierzi în greutate

NU MÂNCA ACELEAŞI LUCRURI ÎN FIECARE ZI. Variază regimul și satisfă-ți și unele pofte, din când în când. Să fii la regim și să vrei să slăbești nu înseamnă să te plictisești de aceeași mâncare zilnic, important este să fii moderată.

NU TE COMPARA CU ALTE PERSOANE. Fiecare dintre noi are o constituție diferită și slăbește în mod diferit, în ritmul propriu. E important să împărtășești cu alții situațiile prin care treci și să ai parte de suportul lor, dar nu te supăra dacă prietena ta slăbește mai repede ca tine; urmează-ți programul tău.

NU RENUNȚA. Odată începute schimbările în regimul și activitatea ta, ele trebuie să se transforme într-un stil de viață care presupune să continui să mănânci echilibrat și să îți supraveghezi greutatea.

Trucuri mici, efecte mari

• Dacă nu vrei să recurgi la fast food atunci când ești în oraș și ți se face foame, asigură-te că ai mereu la tine o punguță cu migdale crude; îți vei stăpâni pe loc foamea.

• Nu ești mare fan sport? Transformă mișcarea în evenimente sociale. Joacă volei sau mergi în plimbări lungi cu prietenele, important este să faci mișcare regulat.

• Mănâncă în farfurii de desert, în locul celor de prânz, pentru a-ți controla mai ușor porțiile.

Păr strălucitor, unghii sănătoase

Dacă întotdeauna ți-ai dorit un păr frumos și unghii perfecte, urmează câteva sfaturi simple:

• PROTEINE SLABE ŞI MULTĂ APĂ. Pentru a căpăta rezistență, părul și unghiile tale au nevoie de hidratare, în special toamna și iarna, dar și de o alimentație care să includă multe proteine slabe (din carne albă, pește sau nuci).

• VITAMINE CÂT CUPRINDE. Dacă vrei păr și unghii cât mai puțin fragile, care să nu se mai deterioreze atât de ușor, asigură-te că ai parte de suficiente vitamine B, esențiale pentru sănătatea acestora. La fel poți face și în ceea ce privește cuprul și fierul; au un rol important în prevenirea căderii părului.

• ÎNGRIJIREA OPTIMĂ. Pe lângă alimentație și suplimente nutritive, părul și unghiile tale au nevoie de o îngrijire atentă. Părul trebuie periat cu blândețe, iar scalpul masat periodic. Unghiile ar trebui tratate, măcar din când în când, cu ulei de măsline.

 

Articol editat de echipa Alevia